Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miert jo nemet allampolgarnak...

Miert jo nemet allampolgarnak lenni?

Figyelt kérdés
tenyleg akkor a magyart fel kell adnom?de akkor otthon nem tudok majd ervenyesülni. azert elöbb utobb az ember csak haza szeretne menni.miert lenne jobb felvenni a nemet allampolgarsagot?
2014. máj. 8. 19:47
 1/5 A kérdező kommentje:
Erdemes a magyart feladni?
2014. máj. 8. 19:48
 2/5 Shai-Hulud ***** válasza:
100%
Nem kell feladnod, Németország is, és Magyarország is elismeri a kettős állampolgárságot. Vagyis lehetsz egyszerre mindkét ország állampolgára is.
2014. máj. 8. 19:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Jo,de most itt az aldalon ennek ellenkezöjet olvastam,h nem lehet egyszerre a kettö. de jo lenne az egyatalan nemetnek is lenni? mert eleg szigoruak,nyudijkorhatar,nagyon kemenyen megdolgoztatnak.nem biztos h hosszutavon is laknek itt.Ausztria jobban tetszik,csak most ide hozott a sors.
2014. máj. 8. 20:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Én német és magyar is vagyok, bár én származás alapján kaptam meg. Miért éri meg nekem ez? Mert tartozom valahova, és ezt a közösség is elismeri.

Gyakorlatban annyiban jó, hogy ha Németországban dolgozom, könnyebben intézem az ügyeket.

2014. máj. 9. 00:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
és jogosult leszel mindenre amire egy német állampolgár jogosult. nagyrészt.
2014. máj. 9. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!