Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Boltba vásároltam napszemüvege...

Boltba vásároltam napszemüveget vissza vihetem?

Figyelt kérdés

A szituáció következő , alapból egy nem új, tehát kiállított napszemüveget vettem ami leakasztott és oda adott, másodszorra nem hozzá illő azaz más márkájú tokot kaptam és ezzel együtt nem kaptam törlőkendőt sem.

Van valami jogszabály , hogy vissza vigyem és pénzt vissza kapjam ( vagy rendeljenek egy kibontatlan újat), mert előre látom nem fogadják el, mai nap vásároltam holnap akarom visszavinni.

2016. jún. 27. 16:19
 1/6 A kérdező kommentje:

Lemaradt.

És gond , hogy el van ferdülve szemüveg amit sajnos már csak otthon vettem észre.

2016. jún. 27. 16:28
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Hát öcsém, ha meg is próbálod, az elferdülésről mélyen kussolj vagy legalább próbáld meg visszahajlítani amennyire tudod. Az az érzésem, hogy a bolt nem lesz vevő az "otthon vettem észre" kezdetű történetre.
2016. jún. 27. 16:37
 3/6 anonim ***** válasza:
58%

ja.

vissza. megvetted, oda viszed, ahova akarod.

ja, hogy azt akarod, hogy visszavegyék?

persze, vidd vissza. csempéssz egy kis humort az életükbe. legyen egy jó napjuk.

2016. jún. 27. 16:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát de pont ezért vinném vissza , mert el van ferdülve most azzal vigyem vissza, hogy nem olyan tokot kaptam?
2016. jún. 27. 16:57
 5/6 anonim ***** válasza:
47%
Próbálkozzál, nincs kizárva, hogy becserélik. Ha nem, akkor mehet a panaszkönyv, aztán annak hatására inkább együttműködnek, senki nem szereti a botrányt.
2016. jún. 27. 17:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Ebbe reménykedek , mert gondolom sokan megcsinálják, hogy ok nélkül vissza viszik vagy kárt okoznak termékbe és vissza viszi, csak ez ebben az esetben idegesítő , hogy megveszem "kibontom" és akkor veszem észre hogy valami nem oké, ráadásul egy bemutatótermék, ha úgy nézzük.Aztán ha nem akkor én sem leszek jókedvű.
2016. jún. 27. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!