Jogilag Anglia még EU ország ugye?
Ok, megszavazták a kilépést. De most még ugy mehetek angliába mint egy EU országba?
Mikortól nem lesz EU ország? A kilépési folyamat lezárásával? Tehát kb 2 év múlva?
Addig EU tagország Anglia,amíg ténylegesen nem lép ki az Unióból.
(Viszont ez akár több hónapig,évig is tarthat.)
Milyen érdekes,hogy akik eddig a kilépést sürgették,azok most inkább lassítanák ezt a folyamatot...
Egyébként,ha Angliába akarsz menni dolgozni,akkor minél hamarabb menj,mert sosem lehet tudni,hogy pontosan mikor lépnek ki.Az is elképzelhető,hogy 1 éven belül,mivel Franciák,Németek gyorsan,gyorsított eljárásban szeretnének megszabadulni az angoloktól.
Kösz utolsó, én is így gondolom a dolgot. Csak furcsálom, hogy sehol nem beszélnek erről. Csak a tenyerükbe temetik az arcukat a másik oldal meg brexit, brexit.
Dolgoztam angliában majdnem 10 évet, a végére már nem szerettem, sőt útáltam az angolokat. Dolgozni nem megyek vissza. Viszont van egy jobbkormányos autóm amit vissza kéne vinni eladni. Túl drága volt ahhoz hogy itthon eladjam alkatrésznek. Úgy hogy egy utam még lesz.
Most tökölnek,mert rájöttek lehet baromság,amit csináltak...de véleményem szerint úgyis kifognak lépni.
Az viszont igaz,hogy akár évekig is elhúzódhat ez az egész kilépés történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!