Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogilag Anglia még EU ország...

Jogilag Anglia még EU ország ugye?

Figyelt kérdés

Ok, megszavazták a kilépést. De most még ugy mehetek angliába mint egy EU országba?

Mikortól nem lesz EU ország? A kilépési folyamat lezárásával? Tehát kb 2 év múlva?

2016. jún. 29. 16:17
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Most meg mehetsz. 2 honap mulva mar nem biztos.
2016. jún. 29. 16:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Megválaszoltad magadnak.:-)
2016. jún. 29. 16:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Fogjátok már fel, hogy az EU-ból kilépni nem úgy megy mint egy kocsmából kilépni. Még ha valóban ki is akarnának lépni, az hosszú tárgyalások után mehetne végbe és évekig tartana.
2016. jún. 29. 16:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Még meg sem kezdték a kilépést, jogilag SEMMI nem változott az egy héttel ezelőtti állapotokhoz képest.
2016. jún. 29. 17:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen, kb. 2 év múlva lesz az, amikor befejeződnek a tárgyalások és kilép, ha kilép egyáltalán.
2016. jún. 29. 17:42
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi 4-5 nek a normális választ.
2016. jún. 29. 17:47
 7/10 MolotovPunk ***** válasza:

Addig EU tagország Anglia,amíg ténylegesen nem lép ki az Unióból.

(Viszont ez akár több hónapig,évig is tarthat.)

Milyen érdekes,hogy akik eddig a kilépést sürgették,azok most inkább lassítanák ezt a folyamatot...

Egyébként,ha Angliába akarsz menni dolgozni,akkor minél hamarabb menj,mert sosem lehet tudni,hogy pontosan mikor lépnek ki.Az is elképzelhető,hogy 1 éven belül,mivel Franciák,Németek gyorsan,gyorsított eljárásban szeretnének megszabadulni az angoloktól.

2016. jún. 29. 20:04
 8/10 A kérdező kommentje:

Kösz utolsó, én is így gondolom a dolgot. Csak furcsálom, hogy sehol nem beszélnek erről. Csak a tenyerükbe temetik az arcukat a másik oldal meg brexit, brexit.

Dolgoztam angliában majdnem 10 évet, a végére már nem szerettem, sőt útáltam az angolokat. Dolgozni nem megyek vissza. Viszont van egy jobbkormányos autóm amit vissza kéne vinni eladni. Túl drága volt ahhoz hogy itthon eladjam alkatrésznek. Úgy hogy egy utam még lesz.

2016. jún. 29. 20:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Még be sem jelentették a kilépési szándékukat. Ez a jelenlegi állapot egy teljesen nemhivatalos dolog, az EU értesült a népszavazásról, ezért úgymond sejtik, hogy lesz kilépés, de hivatalosan még el sem indult a folyamat. És úgy néz ki, nyár végéig a britek nem szeretnék elindítani. Meg ha elindul, akkor is 1-2 év lesz a végéig.
2016. jún. 29. 21:13
 10/10 MolotovPunk ***** válasza:

Most tökölnek,mert rájöttek lehet baromság,amit csináltak...de véleményem szerint úgyis kifognak lépni.

Az viszont igaz,hogy akár évekig is elhúzódhat ez az egész kilépés történet.

2016. jún. 29. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!