Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Előfietett valaki Hádesztippek...

Előfietett valaki Hádesztippekből a nagytétes vagy a tenisz nagy tétes csoportra? Januárban 2.2 millió profitja volt a tenisz csoportban 100.000-es alaptéttel. (nem kamu mert napiszinten posztolta a nyertes szelvényeket)

Figyelt kérdés

febr. 4. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

Én fizettem már elő így. Ugyan ez volt. Mindennap jött a mix. De először csak nézelődtem régebbi posztokat meg a napit. Na mondom nincs mese, bele kell vágni, mert a csávó tud valamit. Innentől kezdve átment olyan bukóba a gyerek, ahogy elkezdtem én is fogadni, hogy a rívás környékezett. 😂😂😂

Aztán eltelt vagy 2 év, megint belefutottam. Ingyenes tippek, naponta, 2 naponta. Szépen jöttek. Befizettem megint, na mondom tuti lesz. Erre vagy fél év siker után ez is beleállt egy full bukós sztoriba. El is kezdték neki irkálni, hogy mi a fsz van, hát ennyi hónap után most mi történt stb. 😂😂😂

febr. 4. 22:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Az hogy posztolja valaki a nyertesz szelvenyeket semmit nem jelent. Vagy talan lattad az osszes vesztest is? Kotve hiszem.

Meg ha meg is mutatja a teljes historyt egy adott oldalon, egy masikon amirol nem tudsz siman fogadhat az ellenkezo oldalra. Egy kis minuszt realizal igy, ha csak eloben nem talal arbot, ami tenisznel nem nehez. Megteszi 1,90ert a hazait, aztan var amig a masik oldal oddsa fel nem megy mondjuk 2,10ig, amihez nem kell sok ha 1,90roo indult. Eleg egy siman hozott szerva game.

Ha esetleg realizal is minuszt az ellenfogadasbol, azt boven visszahozza a hozzatok hasonlo hiszekenyek befiezetesei, akik elhiszik hogy valami ismeretlen csavo akkora kiraly hogy csak nyer.

Aztan amikor jon a bukoszeria, mert jon, ez torvenyszeru, akkor csak kamillaztok hogy mennyit buktatok.

febr. 6. 08:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Teniszre óvatosan kell fogadni, mert nagyon hektikusak a meccsek, nőkre én azt mondom, egyáltalán nem szabad. Ezenkívül pedig teniszben, de más sportban is, vannak azok a kiskapu fogadási lehetőségek, amivel mindig nyersz (persze ha a fogadóiroda nem veszi észre, mert akkor lekorlátoz szépen). Ezeket elmondani senki se fogja. Fogadj magad, tanulj, tapasztalj és rá fogsz jönni.
febr. 6. 10:28
 4/4 anonim ***** válasza:
De, kamu. Nagyon óvatosan kell a tippadókat szűrni. Ja és cigányokban ne bízz!
febr. 6. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!