Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki kipróbálná ezt a...

Valaki kipróbálná ezt a fűrészelést a barátnőjével?

Figyelt kérdés

[link]

Tényleg ilyen könnyű kb 50 kilót emelgetni? Úgy emelgeti, mintha nem lenne súlya. Én szoktam edzeni, de ugyanezt max 24 kilós kettlebell-el csinálom meg... bár valaki valahol azt írja, hogy így jobban eloszlik a súly, tehát nem olyan nehéz.

Na tehát? Akinek van lehetősége ezt kipróbálni, leírná hogy nehéz volt e?

2025. febr. 25. 20:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Meg lehet csinalni, tenyleg eloszlik. En ilyet max ilyen 16-18 kilos kezivel csinalok, de egy 50kgs csajt siman megemelek.
2025. márc. 10. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Neymárnak végülis most ki a barátnője?

sziasztok. olvastam nagyon nagyon sok mindent, többek közt hogy neymár fiának nemis carolina az anyja meg ilyenek.. illetve hogy februárban szakított Brunával , és már Gabriella Lenzivel jár. ebből mi igaz és mi nem ? ha járt Gabriellával akkor meddig ? és akkor most kivel van együtt hivatalosan ?

Szivós Marcinak van barátnője?

Milyen lányok jönnek be neki?

Neymárnak van barátnője?

na sziasztok. Neymárnak vasn barátnője? mert egyik oldalon azt olvastam elhagyta gyermeke anyját, viszotn instagrammra meg posztolt egy képet egy másik nővel? ha van barátnője akkor ő ki ?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!