Crossfit versenyre milyen kajával készüljek?
Figyelt kérdés
Üdv! Nyár elején lesz versenyem Bécsben. Előre láthatólag 4-5 WOD-ból fog állni, ami azt jelenti, hogy kb 4 órán belül lesz óránként 1x10-15 perc nagy intenzitású kardio. Gondolkodom, milyen kajával illene készülni aznapra. Elsőre valami lassú felszívódásúra gondoltam (pl reggel, első szám előtt 30-40 perccel zab+kazein), de azzal az a baj, hogy a verseny elején eltelít, a végére kiürül. Minden versenyszám előtt gyors feleszívódásút enni (pl banán, csoki, szőlőcukor) meg kicsit túlzás lenne, nem? Ráadásul a magas glikémiás index miatt megdobott vércukor álmosít is. De persze az is lehet, hogy csak izgulok, mivel életem első versenye :D Szarjak rá, egyek amit jól esik és kész?:D Mit javasoltok? (Edzőmet már kérdeztem, és nyilván az ő véleménye releváns, csak kíváncsi vagyok mások tapasztalataira is. Illetve igen, tudom, a crossfit bohóckodás/nemigazisport, "mennyé homokzsákot pakóni", ezeket kihagyhatjuk :D)márc. 6. 10:08
1/1 anonim 

válasza:

Én reggel szoktam enni szendvicset, az első wod előtt min. 1,5 órával, wodok között banánt, csokit, zabszeletet, csirkét. Nem feltétlenül minden wod között, csak ha éhes vagyok és akkor sem viszem túlzásba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!