Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 30 évesen elkezdeni sportolni?

30 évesen elkezdeni sportolni?

Figyelt kérdés
Úgy érzem most érett meg az elhatározás és a vágy valami masszívabb aktivitásra. 30 éves nő vagyok 0sportoloi multtal. Biciklizni meg úszni jártam csak nagyon hobbi szinten. Most szeretnék valami megerőltetőbb dolgot csinálni de nem tudom mennyire lehet képes a szervezetem,tudok e fejlődni.ami érdekelne az a futás,break tánc esetleg konditerem. Mihez késő és mihez nem ennyi idősen?
márc. 24. 10:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

"30 évesen elkezdeni sportolni?"

Ha 70 éves lennél, érteném a kérdést.

"Mihez késő és mihez nem ennyi idősen?"

Olimpiai szinten majdnem mindenhez késő, hobbi szinten viszont semmihez se késő.

márc. 24. 11:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, tényleg. A csapból is az folyik hogy 30 éves kor után hogy kezd épülni lefele az ember izomzata meg minden
márc. 24. 11:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor kerüld ezeket a csapokat, mert ökörségek folynak belőlük. Egyébként is mindig azok féltik ilyen ökörségekre hivatkozva az izomzatukat, akiken amúgy sincs egy deka izom se.

30 évesen az fog leépíteni, ha fizikailag inaktív vagy.

márc. 24. 11:10
 4/9 anonim ***** válasza:
46%
A breaket hogy találtad ki? =D
márc. 24. 11:43
 5/9 anonim ***** válasza:
46%
A break nem egy hétköznapi "sport" =)
márc. 24. 11:44
 6/9 Morzsi007 ***** válasza:

Inkább az van, hogy 40 év felett az ember agya máshogy tűri a fizikai megerőltetéseket. Nagyobb lesz a tűrőképesség.

Neked először is hozzá kell szoktatni a szervezetedet a fizikai gyakorlatokhoz, bármi is lenne az. Dehogy van késő.

márc. 24. 12:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 fölött kezdtem komolyabban kerékpározni, és meglepően nagy teljesítményre voltam képes.
márc. 24. 12:34
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Először szerintem kezdj el otthon egy boxzsák+boxkesztű kombóval ütni-rúgni a zsákot, majd elkezdeni Kardio kick-boxolni.
márc. 24. 17:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdő sportólónak egy kis konditermes edzést szoktak ajánlani, vmilyen kiegészítéssel, kérdés hogy milyen szinten akarod csinalni...marathon szoktak egészen idős korban elkezdeni ott meg mindenki versenyzik, aki benevez. A breaktánc az egyénfüggő, láttam már korodbelit elkezdeni...szerintem amatőr versenyek kerékpárban is vannak, meg testépítésben is, de jógázhatsz vagy teniszezhetsz, akár aerobicozhatsz is, ahhoz sincs késő..=) =D hajrá :)
márc. 25. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!