Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem értik a pasik a...

Miért nem értik a pasik a különbséget a motiválás és a beszólogatás között?

Figyelt kérdés

Próbálok újra nekiállni sportolni, felszedtem kb 5kg-t ami nagyon zavar és sokszor szomorú vagyok miatta. Párom felajánlotta hogy edzünk együtt ami nagyon sokat segít és nagyon örülök neki. viszont nem érti meg hogy ha nme jön össze az edzés vagy eszek csokit stb egy nap és lebasz miatta azzal semmi jót nem ér el.

Több lánytól is hallom hogy amit pasik "motiválásnak" gondolnak az igaziból csak beszólogatás de valamiért nem értik meg :D

2025. aug. 20. 20:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Gyenge vagy fejben az a baj.

Miért eszel csokit ha fogyni akarsz, így nem sok eredmény fogsz elérni.

HA nem szól érte akkor te nyugodtan enni fogod és csak hízol.

És ne más legyen már a hibás mert te rosszul csinálsz valamit.

2025. aug. 24. 10:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Mit szeretnél, mit mondjon a barátod?

Egyébként valószínűleg nem elég erős az elhatározásod. Ha te tényleg eldöntöd, hogy leadod azt az 5 kilót, akkor nem lesz olyan, hogy "nem jön össze" az edzés. Mert fontos lesz, prioritás lesz és úgy fogod szervezni a napodat hogy beleférjen az edzés. És nemet fogsz mondani a csokira, mert fontos lesz hogy mit eszel.

Tudom, hogy ezt most nagyon rosszul esik "hallani", de igaza van a barátodnak. Pedig csaj vagyok. Ha eldöntötted, hogy csinálod, akkor csináld rendesen.

2025. szept. 1. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Gördeszka kérdés! Mit tehetnék a sok beszólogatás ellen?

Állandóan beszólnak az utcán,ha deszkázok.Ha ez nem lenne elég még lány is vagyok így jobban kapom az ívet.Menni már tudok deszkával csak a térdemmel van egy problémám és sokszor belenyilal a fájdalom elég erősen így leesek,mert ilyenkor lábra sem tudok állni. És...

Szerintetek meglepő, hogy miután a tömegemből a pandémia alatt vesztettem 15+ kilót az úton olykor beszólogatnak?

104 kilósan ilyen nem fordult elő, sőt általában kitértek az utamból az emberek és szemkontaktust sem tartották túl sokáig. Most meg 86 kilósan a minap egy tinédzser banda is beszólt. Ilyet még nem tapasztaltam és őszintén szólva lesokkolt. Ennyit számít a tömeg az embereknek?

A konditeremben valóban sok a bunkó, beszólogatós ember?

Lehet, hogy ostoba kérdés, aztán lemegyek először és meglátom, hogy semmi gond...de van egy gyúrós ismerősöm, 3 éve csinálja, csupa izom, és állandóan a nála kisebb izomzatúakat vagy kezdőket szapulja - mondjuk más témája szinte nincs is, mint a testépítés. Mindig...

Hogyan hagyjam figyelmen kívül a bámészkodó, beszólogató embereket?

2 hete járok heti 4-5 alkalommal futni, és eddig mindig vagy megbámultak vagy beszóltak. És persze, "ne figyelj rájuk, szard le",stb de engem mégis nagyon zavarnak :( :D zenével futok, szóval némileg kizárom a külvilágot, de mégis irritál, mikor magamon érzem a tekintetüket

Mennyi időbe telik amire megtanulok boxolni (diszkópatkányok, "kemény gyerekek", cigányok, beszólogatók ellen) ha heti 2 edzést végzek?

Mivel sok dolgot csinálok (meló, érettségi, idegen nyelv tanulása) és vidékről kellene felmennem Pestre így csak ennyi fér bele. Persze nem az a célom, hogy 2 hónap alatt Rocky Balboa legyek, csak hogy meg tudjam magam védeni és tökös fickó legyek. :D

Mit tegyek, ha anyu folyton beszólogat nekem, hogy miért eszek ennyiszer és így soha nem fogok lefogyni? Szálkásító étrend.

Ő hozzászokott, hogy 2x eszik egy nap, mindig azt szajkózza, hogy érdekes, ő úgy is tudott fogyni, hogy egy nap 2x evett és akármiből, ami itthon volt, akár tésztából is, csak keveset... Hogy akkor nekem minek szálkásító étrend és hogy képzelem, hogy napi 6 evéssel...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!