Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Maraton, félmaraton előtt...

Maraton, félmaraton előtt mennyivel idővel isztok/nem isztok?

Figyelt kérdés
Az étkezés egy egzakt dolog, legalábbis könnyebb nekem, mint a folyadékbevitel. Verseny előtt 3 órával kajálok, indulás előtt 10 perccel még egy müzliszeletet benyomok 3-4 korty vízzel. De a hidratálást a verseny napján hogy kellene megoldani?
2025. szept. 4. 01:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Mellénybe teszek vizet meg energiazselét és a vizbol kortsolok futas kozben
2025. szept. 4. 07:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Legtöbb versenyen van ivópont de már sokszor poharat vinni kell.
2025. szept. 4. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Futócipő vásárlás melyik bolt?

Az lenne a kérdésem, hogy ki melyik futóboltot ajánlaná (leginkább saját tapasztalat alapján) egy vizsgálatra és új futócipő vásárlásra? Nézegettem a Maratonman Depo-t, a Nyúlcipőboltot és a Spurit is, viszont nem tudom melyikbe lenne érdemes elmenni. Egy futópados...

Hogy kezdjem a visszatérést?

Igazából, tavaly futottam utoljára edzésekkel november és decemberben még 15-21 kilométereket heti 5-6x alkalommal. A 15 kilométert egy óra körül a 21 kilométert 1 óra 20-25 perc körül. Idén, azaz 2024 januárjától a hanyagságom és a züllöttségem miatt szinte kihagytam...

Edzésterv nulláról félmaratonra/maratonra?

Van valakinek tippje milyen gyakran és mennyit, hogyan kellene futni? :)

Vasárnapi 15 km-es futást át lehet tenni a lejjebb-hűlés utánra? Budapest Félmaratonra szeretnék menni, ha a csillagok állása engedné, kb. 2:15...

Sérülések sorozatából lábadozom, egy 15-ös futásom volt két hete és egy 13-as múlt héten. Nagyon kellene ez a 15-ös, de a jövő heti már pihenőbb kellene, hogy legyen. 35 km körüli kellene legyen ez a hét, eddig 20 km-nél tartok. Az a baj, hogy csak vasárnap érek...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!