Mi a véleményetek a tiktokos magyar testepitő influencerekről? (kardosdonat, csanadtren)

válasza:

válasza:Én aki autista módon kezdtem követni a testépítést, és rengeteg fitness influencerről hallottam eddig (kb 15 éves koromtól, most 22), nekem sem ugrott be kik ezek.
De a kedvedért rákerestem.
Az a baj, hogy akik minden áron szerepelni akarnak, és esetleg pénzt is keresni, azoknak ki kell tűnni valamivel. Éppen ezért a sikeresek egytől egyig koxolnak, vagy pár kivétel van mind konstantin, aki sehogyse néz ki (rossz a genetikája is a testépítéshez), de a tenyérbemászó stílusával meg az okoskodással valahogy sikerült betörnie.
Tehát a két srácról. Az első, aki szerepelt egyébként füstös tomi videójában is, innen talán pici hírnév, bevallottan nem naturál. Ahogy az ilyen sarm goblin-ok 99%-a. Erre a tipikus példa a második srác. Aztán lehet nincs igazam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!