Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki Győrben esetleg eljönne...

Valaki Győrben esetleg eljönne velem bokszolni? Először mennék és nem szeretnék egyedül menni.

Figyelt kérdés

2025. nov. 5. 19:12
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi az lemaradt, hogy csajt keresek. Mivel én is az vagyok 32 éves elmúltam.
2025. nov. 5. 19:19
 2/6 anonim ***** válasza:

miért box? mi a cél?

talán a motivációk leírása könnyebben indukál társat.

azt azért tudni kell, mit jelent a box-terem, mik ott a dogmák

2025. nov. 5. 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:

"Először mennék és nem szeretnék egyedül menni"

Pedig ha boxolni akarsz akkor pont hogy egyedül kell menni és keménynek lenni ennek ez a varásza. Amikor legelőször volt éles meccsem az ellenfelem azt mondta hogy kitépi a szivemet meg kettéharap de éreztem belülről hogy jön az a belső nyugalom és előtör a magabiztosság mint a keleti bölcseknél hogy nem félek a haláltól se akkor is felrúgom az állát a holdra így szálltam ringbe. Amugy meg kikaptam de mind1. Ha nem tudod legyőzni a félelmeidet el se menj boxolni.

2025. nov. 5. 20:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem leszel egyedül, ott lesz az edző és az edzőtársaid.
2025. nov. 5. 23:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan elmehetsz egyedül is, úgyis csak jól össze leszel verve, minek ehhez még egy plusz néző ember is.:-D
2025. nov. 6. 06:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Úgyis az lesz a vége H egyedül megyek csak gondoltam most az egyszer nem egyedül mennék. 😁
2025. nov. 6. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Kinek van kedve túrázni/világot látni? Szeretnék egy kicsit túrázni, de nem egyedül,kell egy társ, akivel megbeszélhetjük merre.. Na persze...

Lakókocsiban vagy sátor-ban? Lehet, olyat csinálni, hogy mondjuk sátrat felépítesz ott alszol kint a pusztán, aztán járni tovább? Valaki csinált már ilyet? Mit tehetek ilyenkor..? Ötleteket várok, köszönöm..

Van itt olyan budapesti, aki szeretne eljárni táncórára, de egyedül nem szeretne menni?

Én 18 éves lány vagyok és olyan táncot szeretnék tanulni, amihez nem kell partner. Tehát ilyen csoportos támcra gondoltam, de nem szeretnék egyedül menni. Sajnos az ismerettségi körömben csak olyanok vannak, akik már profi zsinten táncolnak,vagy nem is akarnak járni....

Ki szeretne Pesten shuffe-talit?

(mert egyedül néha uncsi, és a nálad jobbaktól építő kritikát hallhatsz.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!