Valaki Győrben esetleg eljönne velem bokszolni? Először mennék és nem szeretnék egyedül menni.

válasza:miért box? mi a cél?
talán a motivációk leírása könnyebben indukál társat.
azt azért tudni kell, mit jelent a box-terem, mik ott a dogmák

válasza:"Először mennék és nem szeretnék egyedül menni"
Pedig ha boxolni akarsz akkor pont hogy egyedül kell menni és keménynek lenni ennek ez a varásza. Amikor legelőször volt éles meccsem az ellenfelem azt mondta hogy kitépi a szivemet meg kettéharap de éreztem belülről hogy jön az a belső nyugalom és előtör a magabiztosság mint a keleti bölcseknél hogy nem félek a haláltól se akkor is felrúgom az állát a holdra így szálltam ringbe. Amugy meg kikaptam de mind1. Ha nem tudod legyőzni a félelmeidet el se menj boxolni.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Lakókocsiban vagy sátor-ban? Lehet, olyat csinálni, hogy mondjuk sátrat felépítesz ott alszol kint a pusztán, aztán járni tovább? Valaki csinált már ilyet? Mit tehetek ilyenkor..? Ötleteket várok, köszönöm..
Tolnánk a zenéket és meghódítanánk a várost együtt. ;)
Én 18 éves lány vagyok és olyan táncot szeretnék tanulni, amihez nem kell partner. Tehát ilyen csoportos támcra gondoltam, de nem szeretnék egyedül menni. Sajnos az ismerettségi körömben csak olyanok vannak, akik már profi zsinten táncolnak,vagy nem is akarnak járni....
22 éves nő vagyok, fogyókúrázom, ehhez szeretnék elkezdeni futni
(mert egyedül néha uncsi, és a nálad jobbaktól építő kritikát hallhatsz.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!