Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van olyan hely Szolnokon,ahol...

Van olyan hely Szolnokon,ahol kötetlenül,és egyedül van lehetőségem edzeni?

Figyelt kérdés
Boxzsákon edzettem lassan egy évvel ezelőttig,mígnem Szolnokra költöztem egy panellakásba.A zsákot hoztam magammal,de itt nem tudom használni.Nagyon hiányzik ez a fajta edzés,a konditerem nem tudja helyettesíteni,mellesleg szerettem egyedül lenni közben,zenét hallgatni,a különböző box termekben/klubokban pedig számomra egyébként is túl korlátozott a nyitvatartás.Sehol nem látom hogy hirdetnének pl. kisebb kiadó tárolókat.Egy garázs bérlése jó megoldás lehetne,de sokallom rá a havi 30 ezret,tekintve hogy még nincs autóm sem,mellesleg számomra új hogy még garázsokat is közvetítővel hirdetnek,kaució mellett..neméppen arra következtetek ebből,hogy mondjuk fel lehetne fúrni akár egy állványt amire a zsákot felakaszthatnám.Valami megoldás?

2025. nov. 13. 20:13
 1/1 anonim ***** válasza:
53%
Társasházaknak, paneloknak is szokott lenni pincéjük, persze korlátozott számban. Ha a te lakásodhoz nem tartozik pincehelyiség, talán valamelyik lakótól megvehetnéd vagy kibérelhetnéd, akinek amúgy sincs rá szüksége. Ha nálatok is van pince a házban írj ki egy cetlit, hátha valakit érdekel a dolog. Ha nincs jelentkező, esetleg beszélhetsz a gondnokkal, hogy nem fúrhatnál fel valahova a pincébe egy kampót. Az nem sok vizet zavarna, a boxzsákot meg mindig leviszed, amikor használni akarod.
2025. nov. 14. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Kinek van kedve túrázni/világot látni? Szeretnék egy kicsit túrázni, de nem egyedül,kell egy társ, akivel megbeszélhetjük merre.. Na persze...

Lakókocsiban vagy sátor-ban? Lehet, olyat csinálni, hogy mondjuk sátrat felépítesz ott alszol kint a pusztán, aztán járni tovább? Valaki csinált már ilyet? Mit tehetek ilyenkor..? Ötleteket várok, köszönöm..

Valaki Győrben esetleg eljönne velem bokszolni?

Először mennék és nem szeretnék egyedül menni.

Illendő egyedül menni Cyberjump-ba? Vagy valaki esetleg aki eljönne velem?

Szeretek Cyberjump-ba járni. De csak akkor van lehetőségem, ha épp valamelyik rokon gyermek előhozakodik az ötlettel. Mennyire lenne fura, ha egyedül mennék oda? Lehet pedónak néznének. 46 éves férfiember vagyok.

Biztonságos a Kárpátokban futni egyedül?

Itt vagyok a Kárpátoknál, Erdélyben Brassótól nem olyan messze. Nagyon szeretnék futni, mert nagyon szép a táj és szeretnék a természettel ilyen módon összekapcsolódni, viszont úgy tudom hogy Romániában kb. 6000-7000 medve él, ami eléggé aggaszt. Természetesen a túra útvonalon maradnék.

Mennyire veszélyes nőként egyedül sportolni a Városligetben?

Most költözök fel Pestre, kb 10 percre lesz tőlem a Városliget és szeretnék kijárni sétálni/futni, viszont nincs társaságom és valószínűleg lesznek olyan napok, amikor csak sötétedés után tudnék menni. Szerintetek ez így mennyire bevállalható? Esetleg a Margit-sziget...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!