Van olyan hely Szolnokon,ahol kötetlenül,és egyedül van lehetőségem edzeni?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Lakókocsiban vagy sátor-ban? Lehet, olyat csinálni, hogy mondjuk sátrat felépítesz ott alszol kint a pusztán, aztán járni tovább? Valaki csinált már ilyet? Mit tehetek ilyenkor..? Ötleteket várok, köszönöm..
Először mennék és nem szeretnék egyedül menni.
Szeretek Cyberjump-ba járni. De csak akkor van lehetőségem, ha épp valamelyik rokon gyermek előhozakodik az ötlettel. Mennyire lenne fura, ha egyedül mennék oda? Lehet pedónak néznének. 46 éves férfiember vagyok.
Itt vagyok a Kárpátoknál, Erdélyben Brassótól nem olyan messze. Nagyon szeretnék futni, mert nagyon szép a táj és szeretnék a természettel ilyen módon összekapcsolódni, viszont úgy tudom hogy Romániában kb. 6000-7000 medve él, ami eléggé aggaszt. Természetesen a túra útvonalon maradnék.
Most költözök fel Pestre, kb 10 percre lesz tőlem a Városliget és szeretnék kijárni sétálni/futni, viszont nincs társaságom és valószínűleg lesznek olyan napok, amikor csak sötétedés után tudnék menni. Szerintetek ez így mennyire bevállalható? Esetleg a Margit-sziget...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!