Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerinted egy átlagembernek...

Szerinted egy átlagembernek kellene valamit sportolnia, akár otthon?

Figyelt kérdés
Gyakran látok olyan embereket, akik nyilvánvalóan nem igazán foglalkoznak a testalkatukkal. Persze lehet köztük nehézatléta, vagy maratonfutó is, ami árnyaltabbá tenné a képet, de nem hiszem, hogy erről van szó az esetek döntő többségében. Talán sokuknak nincs rá idejük, a sok munka után fáradtak, egyéb fizikai ok miatt nem mozognak, de a többi esetben nem tudom, milyen mentségük van. Én pl. 50 fölött is súlyzókat emelgetek, gyakorlatokat végzek, néha futok, és igyekszem egészségesen étkezni, azaz nem eszem meg mindent, amit megkívánok.
febr. 4. 09:10
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
24 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Mindenképpen ráférne. Rögtön felszabadulna az egészségügy. Ritka rossz statisztikánk van.
febr. 4. 09:28
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Az esztétikai és egészségügyi problémák elkerülése végett mindenkinek mozognia kellene.
febr. 4. 09:56
 3/14 anonim ***** válasza:
61%

Az egészséges életmód része a heti 2 sport.

Amúgy mar 6 eve 4et sportolok néha 5ot is uszast es sulyzost vegyesen de van rajtam 33-35 kg tulsuly. Sose itelj kulsorol.

febr. 4. 11:54
 4/14 anonim ***** válasza:
86%

"van rajtam 33-35 kg tulsuly. Sose itelj kulsorol"

Tök jó, hogy mozogsz, de 35 kiló túlsúllyal nem vagy egészséges, és bármikor beüthet a baj, hiába szoktál úszni meg súlyzózni.

febr. 4. 12:06
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
Tisztában vagyok vele. Es több móddzerrel küzdök ellene aktívan. Volt ez kevesebb és több is. De a kérdező kérdése szemszögéből irreleváns
febr. 4. 13:40
 6/14 anonim ***** válasza:
71%

51 F vagyok napi szinten 2-3 óra sport van leginkább kerékpár (outi)

Sajnos látom én is baráti körben aki nem mozog 100 kg fölött vannak.

febr. 4. 13:42
 7/14 anonim ***** válasza:
71%

Igen, még annak sem ártana aki nincs elhízva és egészséges minden téren, de egy kis sport senkinek sem árt, a jobb vérkeringés miatt többek közt, meg persze izmok, ízületek karbantartása miatt sem ártana. Ha nem is akar súlyzózni valaki, vagy elmenni futni, stb... arra is vannak egyéb más mozgások otthoni tornák például, nagy kiadós séták, és még lehetne sorolni.

Én mondjuk nem szoktam hetente többször mozogni, de szombat délelőtt vagy délután mindig elmegyek 20 km-ert bicajozni, meg tavasszal elég sok túrán részt szoktam venni, javarészt teljesítmény túrákra szoktunk menni egy haverommal de azt abból a szempontból nem szeretem mert nem tudok kellően körbe nézni a természetbe, meg imádok fotózni és olyankor a teljesítmény túra címszóval amikor minél kevesebb idő alatt teljesítsünk x távolságot akkor nincs idő ilyenekkel szöszölni.

Nyáron meg leginkább úszni szoktam amikor a helyi uszodát már szabadtérire alakítják leveszik a nagy sátort vagy mit, olyankor ha van szabad időm délelőtt mert akkor kevesen vannak akkor szoktam menni úszni egyet a nagy sport medencébe. Olyankor azért szeretek odajárni mert akkor már jó a levegő, ameddig ott az a sátor addig annyira párás, klóros a levegő bent, hiába van légcserélő rendszerük meg minden az nem elegendő nekem legalább is.

febr. 4. 14:47
 8/14 anonim ***** válasza:
2%

"a többi esetben nem tudom, milyen mentségük van"

El nem tudom képzelni, miért lenne szükségem bármiféle mentségre, amiért nem sportolok.

"Uraim, csak semmi sport!" - mondta Winston Churchill. 91 évet élt.

Ezzel szemben:

"Edzés közben megállt a Los Angeles Lakers sztárkosarasának, LeBron James fiának, Bronny James szíve, akit eszméletlen állapotban szállítottak kórházba" - 19 évesen

"Edzés közben szívrohamot kapott és meghalt a Netflix 44 éves sztárja

Vittorio Pirbazari egy edzőteremben esett össze."

"Most jött a drámai hír: 47 évesen szívrohamot kapott a híres színész-sportoló, nem élte túl"

"Ónodi Henrietta tavasszal szívinfarktust kapott, megállt a szíve, újra kellett éleszteni." - 50 évesen

"Szörnyű tragédia hírét kaptuk! 41 évesen szívrohamot kapott a legendás sportoló. Nyugodjon békében"

"Szívinfarktust kapott a 48 éves ismert magyar sportember Sávolt Attila"

"Belgium: szívrohamot kapott a pályán a védő, kómában van Szívrohamot kapott a pályán Grégory Mertens, a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lokeren védője."

"Gyásztól néma az ország: szívrohamot kapott a 35 éves válogatott focista

A Marseille korábbi középpályása, a marokkói válogatott Abdelaziz Barrada mindössze 35 évesen szívroham után elhunyt."

"Döbbenetes tragédia: szívrohamot kapott egy 23 éves profi kerékpáros"

"Korábban a Real Madridban, jelenleg pedig a Porto csapatában védő Iker Casillas edzésen kapott szívrohamot."

"Szívrohamot kapott a Luton focistája a Bournemouth elleni meccsen"

"A Szeged és a magyar válogatott korábbi kézilabdakapusa Puljezevics Nenad szívrohamot kapott a hétvégén. 45 éves"

Stb. Stb. Stb.

A sport nagyon ÁgÍSsSÍgás, jaaa! Tényleeeeg!

febr. 4. 16:47
 9/14 anonim ***** válasza:
35%

Aki etkezik az eleve gyanus.

Az atlagember gondolom az aki hazamegy a varosi lakasba azt utana ott ul. Miota kertesben lakunk, en nem sprortolok semmit. 1-2 naponta vinni kell a kutyat erdot kerulni, mert a kertben halalra unna magat. Azon kivul vagy a kertben csinalsz valamit, vagy a hazon, hacsak nem vadiuj minden es inasod is van hozza.

febr. 4. 19:12
 10/14 anonim ***** válasza:
3%
Én is lepontoztalak titeket, mert nincs igazatok. Sokkal hamarabb meg fogtok halni, mint aki vigyáz magára.
febr. 4. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!