válasza:

válasza:

válasza:Be lehet vinni, mindennapokba.
Sportolótól nem vár senki észt, gondolatokat, de ember, ez mégiscsak általános iskolai tananyag.

válasza:tegnap 21:11
és az a 20 órás meló naponta volt? mert megnézném amellett hogy szánsz arra időt, amire akarsz:DD tipikus nagyot mondás...

válasza:

válasza:

válasza:A kérdés értelmetlen mivel nem tudjuk mire van lehetőséged. Egy 20 éves egyetemista nyílván azt mondja igen, majd 2-3 gyerekkel, építkezéssel, munka és a napi teendői mellett örül ha a se..lyukát megtalálja.
De sok esetben egy egészségügyi probléma vagy elhízás fogja az embert rákényszeríteni.
Én napi 2-3 órát a mobilt görgettem, meg döglöttem a kanapén, rájöttem heti 3x1 óra teljes test edzéssel igen sokat lehet tenni a fizikumért és az egészségért.
Azt kell végre megérteniük az embereknek, hogy az, hogy rendelkezel mozgás szervel és használod az nem valami extra dolog, hanem alapvető. Ha nincs időd az egészségre, lesz időd a betegségre hidd el nekem.

válasza:"2-3 gyerekkel, építkezéssel, munka és a napi teendői mellett örül ha a se..lyukát megtalálja"
Valóban több időm volt egyetemistaként, mint család, gyerek, háztartás, meló, felújítás, ügyintézés mellett, de most is be tudom vinni a súlyzós edzést az életembe.
Sok testépítő/erőemelő szintén ezek mellett versenyez profi ligában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!