Hosszúhajú kérdése:
10 hét heti 5x2?
Figyelt kérdés
Ki kellene néznem valahogy 10 hét múlva mert hivatalos vagyok valami eseményre. Elkezdtem konditerembe járni és nagyon szeretem folytatni szeretném hetente ötször két órában. A kalórián 1800 naponta ez a szintfenntartom ennél lejjebb nem tudok menni akármit eszem akkor is éhes leszek ezt már feladtam... marad az hogy a deficitet kondival hozom össze. Először a kardio jutott eszembe de 10 hét alatt az a pár kiló ami lemenne nagyon kevés lenne. Mivel szerencsére arányosan jött rám a felesleg tehát mindenhova így sikerült megőrizni a homokóra alkatomat és a jó arányokat. Csak épp egy nagy darab homokóra lettem ami ráadásul nem is feszes hiszen 50 éves és ezért esik szét. Egyáltalán nem értek a témához de arra gondoltam hagyom inkább a kardiót 10 hét alatt úgy sem tudok hatalmas kilókat leadni inkább az erősítő gépekre koncentrálok a forma úgyis megvan csak szétesve, huplikkal, és ha a feszesebbé teszem magam akkor az már eleve jobban mutat . Inkább maradjak ugyanaz a méret csak feszes kiadásban mint egy mérettel kisebb de ugyanígy szétesve. Viszont mivel semmi tapasztalatom, ez életem első havi kondi bérlete így nem vagyok azzal tisztá ban hogy vajon az elképzelésem reális-e. Magyarul a kérdés az و hogy jól gondolom hogy hogy ennyi idő alatt ennyi edzéssel a szintentartó kalóriával sikerül kipofozni magam azaz ezt a nagy darab homokórát legalább egy szép feszes homokórává varázsolni? Persze tudom hogy ha kilóban nem is fogynék ami egyáltalán nem érdekel mert az emberek nem a mérleget fogják nézni hanem engem, szóval tudom hogy kilóban a semmit nem fogynék de mivel az izom kisebb helyet foglal el mint a zsír reményeim szerint centiben is lemenne pár.Tudom hogy sport témákban szokás leszólni másokat hogy milyen hülye kérdéseket tesz, de pont azért van a gyakori kérdések hogyha valaki valamiben nem járatos valamiben akkor itt tud segítséget kérni.márc. 31. 02:19
11/21 A kérdező kommentje:
10 köszönöm! Hosszú távon lassú tempóban nagyon jó az állóképességem, de a súlyzózás szokatlan volt és elsőre ki is merültem viszont kezdek bele jönni, már picit emeltem is.
ápr. 1. 16:40
12/21 anonim 

válasza:

válasza:Ez nagyszerű! Csak így tovább!
Persze, ha korábban nem csináltál súlyzós edzést, akkor szokatlan, de örülök, hogy belejöttél, és már fejlősz is benn! 🏋🏻✌🏻💪🏻
10-es vagyok.
13/21 A kérdező kommentje:
12. Valóban még sosem csináltam súlyzós edzést de rettenetesen motivál a sok bátorítás amit tőletek kapok! :)
ápr. 1. 18:38
14/21 anonim 

válasza:

válasza:Örülök, hogy tudlak/tudunk motiválni! :)
15/21 A kérdező kommentje:
Kedves kommentelők eredményre jutottam! Több mint két héten át két és fél órát edzettem heti ötször ahogy terveztem gépekkel, csináltam előtte utána fényképeket és bizony kerekebb feszesebb minden. A súlyom nem változott a képek viszont sokkal jobban összeszedettebbek. Nem lettem vastagabb csak szebb a formám kevésbé széteső. Most itthon dekkolok betegen de ha visszamegyek folytatom csak szerettem volna megköszönni a támogatásotokat!
ápr. 15. 18:58
16/21 anonim 

válasza:

válasza:Nagyszerű, és örülök az eredményeidnek! Jobbulást kívánok Neked, azután pedig további szép eredményeket az edzésben! 🙂💪🏻🏋🏻✌🏻
17/21 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! 😊😊
ápr. 15. 19:38
18/21 anonim 

válasza:

válasza:Már szép tónusos lehetsz! Remélem minél hamarabb rendbe jössz, és tudod folytatni az edzést! 😊
19/21 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm!! 😊😊
ápr. 15. 20:08
20/21 anonim 

válasza:

válasza:Építs majd szép izmokat! Olyan szépek az izmosabb nők! 😊💪🏻🥰
További kérdések:
Aki járt már ugrálni Cyberjump-ban, az hány éves? Mármint hány éves volt amikor ott ugrált?
Csak érdekelne, hogy milyen korig bezárólag szokás oda menni. 36 vok.
Miért van az hogy 35 év felett sokkal erősebb vagyok mint 20-25 évesen?
20-25 évesen ahhoz képest nagyon gyenge voltam de most 35 év felett, sosem éreztem még magam ilyen erősnek, bivaly erősnek érzem magam és nincs bennem félelem érzet. Bátor vagyok és nagyon erős most vagyok a top-on. Nem 20 évesen voltam a top-on a legerősebb, hanem...
A 10 éves öcsémnek szeretnék vásárolni egy légpuskát,lehetőleg patronosat, milyen márkájút ajánlanátok? A keret 60-70 ezer ft környéke.
Nem tudom melyik kategóriába kellett volna raknom így ide került.
Tesiórán szoktatok büntetést kapni?
Ha igen, pontosan mit?
Muszáj bandázst kötni boxnál?
Nem elég ha felhúzok egy edzőkesztyűt?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!