Vkit esetleg érdekelne quadozas és versenyautó vezetése? Nő vagyok és engem nagyon érdekelne de egyedül nem szeretnék menni. Más csajt esetleg érdekelne?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Most nézem a brazil nagydíj közvetítését, és így laikusként rájuk nézve tényleg csak a színük más, mintha egy gyártósoron keszültek volna. És emlékszem, hogy ez régen is így volt. Tíz évvel ezelőtt másképp néztek ki, mint most, de a különböző “istállók” autói akkor is nagyon hasonlítottak egymásra.
Renault-tal, Hondával végeztek.
Nyilván a sofőrtől is függ. De úgy értem, hogy melyik autó az, amivel ugyanaz a sofőr a valószínűleg a leggyorsabban fog végigmenni egy adott pályán? Illetve milyen márkájú a világ legdrágább sportkocsija/versenyautója? (Bocsi ha rossz a kategória, és azért is, ha...
Férjemmel ma beszélgettünk a versenyautókról versenyzésről stb majd mondta hogy a Subaru impresat ( ha nem jól irom Bocsi de aki tudja miről van szó az érti) kipróbálná. Lehetséges hogy valahol Magyarországon lehetőség van arra hogy ha nem is ilyen típusú versenyautót...
Nekem lassabbnak tűnnek, de vajon tényleg azok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!