Fényképek lent! Ezek alább aszfaltra, és kőkemény kérges talajra ajánlhatóan megfelelően agyonpárnázott futócipők? Ezekben már nem (nem annyira) fog fájni a két sípcsontom (azoknak kellős közepe)? Most Decathlonos "Cushion 500" futócipőben futok.
De ebben a cipőben is ugyanúgy fáj hol a bal, hol a jobb sípcsontom (egy pontja, a kellős közepén), mintha kínai (sima, nem futó) cipőben futnék...
(Lehet futócipő használat nélküli aszfalton való futás rontotta el a két sípcsontomat. Nem kizárt.)
Kérdés, hogy az alábbi párnázott cipők sokkal, de SOKKAL jobbak lesznek-e? Vagyis: kíméletesebbek a sípcsontjaimhoz??

válasza:Kapcsolódó kérdések:
"Periorális dermatitis kisokos" Érdemes megvenni? 10 éve van a fejem ez a lepra, legalább 10 orvoson vagyok túl és senki nem tud semmit :)
Ami jó kérges, nem földes. Florimoval befürödtem.
Bár a tetoválásom már 1,5 hetes, de a kontúrt még kérgesnek látom, egy nagyon picit ki is áll nem látható, de érezhető) lehetséges, hogy még nem potyogott le a varr? Profi tetováló csinálta és követtem az utasításokat, őszintén szinte semmi hámlást nem tapasztaltam,...
Menjek vissza az orvoshoz? Ez elfertőződés vagy csak annak a jele, hogy gyógyul? Tényleg elég csúnya :S 12/L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!