Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Budapesten egyedül élők, ti...

Budapesten egyedül élők, ti hova teszitek a lakáskulcsotok futás közben, hogy ne csörögjön és ne legyen zavaró?

Figyelt kérdés
18/L

ápr. 21. 12:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Ha Székesfehérváron élek egyedül, akkor nem válaszolhatok?
ápr. 21. 13:01
 2/15 anonim ***** válasza:
95%

Szoros zárható zseb, erős gumiszalag/pánt, pici kulcstartó táska, a lényeg, hogy szorosan legyen és akkor nem csörög. Csak néhány ötlet. Nézz szét a Temun ott van választék bőven:

[link]

ápr. 21. 13:17
 3/15 anonim ***** válasza:
95%
Miskolci párkapcsolatban élő pasi vagyok, de azért válaszolok: kartáskába, ahová a telefont is. Egy kulcs nem csörög.
ápr. 21. 13:59
 4/15 anonim ***** válasza:
79%

Nekem a lakáskulcsom nem 86 kulcs, nincs minek csörögnie. Amikor futok, azt az egyetlen kulcsot a kezemben tartom, nem teszem sehova, így elveszíteni se nagyon van esélyem.

De lehet, nem vagyok releváns válaszadó, hisz nem követem a trendet, így okostelót se viszek (nincs is okostelóm) futáshoz, nem hallgatok közben zenét, nem futónadrágban vagyok...

Ezek ismeretében döntsd el, mennyire hasznos neked egy konzervatívabb - még praktikusan gondolkodó egyén válasza.

ápr. 21. 14:10
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, majdnem válaszoltam, de nem élek egyedül.
ápr. 21. 15:45
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Futótáska. Abba megy az iratom és a telefonom is.

De ha csak kulcs akkor hosszú szárú zokniba. Természetesen akkor csak azt az egy kulcsot viszem, nem az egész kulcs csomót. Vagy postaláda kulcsot és bedobom/kiveszem a postaládából a lakáskulcsot.

ápr. 21. 17:53
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is adtam volna pár tippet, de nős vagyok és nem pesti, így sajnos kiestem a választ adhatók köréből.
ápr. 21. 18:42
 8/15 anonim válasza:
100%
Nem futok. 😏
ápr. 21. 19:16
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Felbérelsz valakit, hogy fusson mögötted és vigye neked a kulcsot, papírzsepit és minden egyebet, ami kellhet út közben. :) Viccet félre téve, keress rá a Google-ban: "fitnesz csukló táska" Szerintem pont ez kell neked. Kulcs, igazolvány pont belefér.
ápr. 21. 19:48
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
A zsebembe.
ápr. 21. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Kinek van kedve túrázni/világot látni? Szeretnék egy kicsit túrázni, de nem egyedül,kell egy társ, akivel megbeszélhetjük merre.. Na persze...

Lakókocsiban vagy sátor-ban? Lehet, olyat csinálni, hogy mondjuk sátrat felépítesz ott alszol kint a pusztán, aztán járni tovább? Valaki csinált már ilyet? Mit tehetek ilyenkor..? Ötleteket várok, köszönöm..

Vkit esetleg érdekelne quadozas és versenyautó vezetése?

Nő vagyok és engem nagyon érdekelne de egyedül nem szeretnék menni. Más csajt esetleg érdekelne?

Ti is tapasztaljátok, hogy a hétvégi, teljesen egyedül tett erdei túrák sokkal mélyebben feltöltenek, mintha társasággal mennétek?

Nekem a csend, a fizikai fáradtság adja meg azt a felfrissülést, amit a városban teljesen elveszítek. Ti is elvonultok?

Van olyan hely Szolnokon,ahol kötetlenül,és egyedül van lehetőségem edzeni?

Boxzsákon edzettem lassan egy évvel ezelőttig,mígnem Szolnokra költöztem egy panellakásba.A zsákot hoztam magammal,de itt nem tudom használni.Nagyon hiányzik ez a fajta edzés,a konditerem nem tudja helyettesíteni,mellesleg szerettem egyedül lenni közben,zenét...

Valaki Győrben esetleg eljönne velem bokszolni?

Először mennék és nem szeretnék egyedül menni.

Illendő egyedül menni Cyberjump-ba? Vagy valaki esetleg aki eljönne velem?

Szeretek Cyberjump-ba járni. De csak akkor van lehetőségem, ha épp valamelyik rokon gyermek előhozakodik az ötlettel. Mennyire lenne fura, ha egyedül mennék oda? Lehet pedónak néznének. 46 éves férfiember vagyok.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!