Budapesten egyedül élők, ti hova teszitek a lakáskulcsotok futás közben, hogy ne csörögjön és ne legyen zavaró?

válasza:

válasza:Szoros zárható zseb, erős gumiszalag/pánt, pici kulcstartó táska, a lényeg, hogy szorosan legyen és akkor nem csörög. Csak néhány ötlet. Nézz szét a Temun ott van választék bőven:

válasza:

válasza:Nekem a lakáskulcsom nem 86 kulcs, nincs minek csörögnie. Amikor futok, azt az egyetlen kulcsot a kezemben tartom, nem teszem sehova, így elveszíteni se nagyon van esélyem.
De lehet, nem vagyok releváns válaszadó, hisz nem követem a trendet, így okostelót se viszek (nincs is okostelóm) futáshoz, nem hallgatok közben zenét, nem futónadrágban vagyok...
Ezek ismeretében döntsd el, mennyire hasznos neked egy konzervatívabb - még praktikusan gondolkodó egyén válasza.

válasza:

válasza:Futótáska. Abba megy az iratom és a telefonom is.
De ha csak kulcs akkor hosszú szárú zokniba. Természetesen akkor csak azt az egy kulcsot viszem, nem az egész kulcs csomót. Vagy postaláda kulcsot és bedobom/kiveszem a postaládából a lakáskulcsot.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Lakókocsiban vagy sátor-ban? Lehet, olyat csinálni, hogy mondjuk sátrat felépítesz ott alszol kint a pusztán, aztán járni tovább? Valaki csinált már ilyet? Mit tehetek ilyenkor..? Ötleteket várok, köszönöm..
Nő vagyok és engem nagyon érdekelne de egyedül nem szeretnék menni. Más csajt esetleg érdekelne?
Nekem a csend, a fizikai fáradtság adja meg azt a felfrissülést, amit a városban teljesen elveszítek. Ti is elvonultok?
Boxzsákon edzettem lassan egy évvel ezelőttig,mígnem Szolnokra költöztem egy panellakásba.A zsákot hoztam magammal,de itt nem tudom használni.Nagyon hiányzik ez a fajta edzés,a konditerem nem tudja helyettesíteni,mellesleg szerettem egyedül lenni közben,zenét...
Először mennék és nem szeretnék egyedül menni.
Szeretek Cyberjump-ba járni. De csak akkor van lehetőségem, ha épp valamelyik rokon gyermek előhozakodik az ötlettel. Mennyire lenne fura, ha egyedül mennék oda? Lehet pedónak néznének. 46 éves férfiember vagyok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!