Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Létezik olyan hogy sportfóbia?

Létezik olyan hogy sportfóbia?

Figyelt kérdés
Kicsit is mozogni sétálni kell pár kilométert már rosszul vagyok a bármelyik mozgástól sporttól gyomorgörcsöm van és gyűlölem. 40 éves férfi
ápr. 28. 14:36
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Ezek szerint létezik.
ápr. 28. 14:36
 2/5 anonim ***** válasza:
ápr. 28. 14:37
 3/5 SimánSimon ***** válasza:
84%
Létezik sportfóbia de nálad inkább sima lustaság meg gyengeség ez az egész. Röhejes hogy egy életerős férfi pár kilométertől kidől és gyomorgörcsöt kap a mozgástól. Ez nem betegség hanem szánalmas nyafogás amit abba kéne fejezned mert csak rontasz a saját helyzeteden. Szedd össze magad és ne keress kifogásokat a tunyaságodra.
ápr. 28. 15:31
 4/5 anonim ***** válasza:
35%

Szimplán lusta vagy. Elég ciki, hogy egy 45 éves férfi ilyen, de hát sajnos ez van.

Én sem szeretek sportolni, mégis összeszedem az akaraterőmet és rendszeresen edzek.

Ne legyél már szánalmas.

ápr. 28. 21:41
 5/5 anonim ***** válasza:
53%
én azért hozzávenném, hogy rossz élmények is igen bőven kapcsolódhatnak a sporttevékenységekhez.
ápr. 29. 11:49

További kérdések:

Youssef Adelina fogorvos ugyanaz a Youssef Adelina, aki ebben a videóban versenytáncosként lép fel?

Itt a videó a versenytáncos Adelináról Ez pedig a fogorvos hölgy honlapja Mivel a videó felvétele nem közeli, ezért nem látom jól az arcát.

Hogyan kezdjek futni?

Elhízott vagyok, kb 22kg-val lépem túl BMI szerint a normál súlyomat. Rengeteget ülök munkából adódóan illetve a hobbijaim is olyanok amiket ülve tudok csinálni és sokszor érzem, hogy "mehetnékem" van. Nem tudok már állandóan egy helyben maradni....

Mekkora igény lenne egy airsoft pályára Tompán?

Sziasztok! Egy saját területen gondolkodom egy airsoft pálya kialakításán Tompán (Bács-Kiskun megye). A cél egy jól kiépített, változatos pálya lenne, ahol rendszeres játékok és események lennének. Kérdések: Szerintetek lenne rá igény a környéken? Ki jönne...

Ilyen átlagos sportfelsőt mennyire lenne fura melltartó nélkül viselni?

Hívtak túrázni és szívesen mennék, de rájöttem, hogy semmi ruhám nincs sportolni egy ilyen felsőn kívül. Ez ilyen tipikus sportfelső, 100% poliészter. Igazából nincs nagy mellem, szóval nem lennék feltűnő meg lányok vagyunk mindketten.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!