Létezik olyan hogy sportfóbia?

válasza:

válasza:

válasza:Szimplán lusta vagy. Elég ciki, hogy egy 45 éves férfi ilyen, de hát sajnos ez van.
Én sem szeretek sportolni, mégis összeszedem az akaraterőmet és rendszeresen edzek.
Ne legyél már szánalmas.

válasza:További kérdések:
Itt a videó a versenytáncos Adelináról Ez pedig a fogorvos hölgy honlapja Mivel a videó felvétele nem közeli, ezért nem látom jól az arcát.
Elhízott vagyok, kb 22kg-val lépem túl BMI szerint a normál súlyomat. Rengeteget ülök munkából adódóan illetve a hobbijaim is olyanok amiket ülve tudok csinálni és sokszor érzem, hogy "mehetnékem" van. Nem tudok már állandóan egy helyben maradni....
Sziasztok! Egy saját területen gondolkodom egy airsoft pálya kialakításán Tompán (Bács-Kiskun megye). A cél egy jól kiépített, változatos pálya lenne, ahol rendszeres játékok és események lennének. Kérdések: Szerintetek lenne rá igény a környéken? Ki jönne...
Hívtak túrázni és szívesen mennék, de rájöttem, hogy semmi ruhám nincs sportolni egy ilyen felsőn kívül. Ez ilyen tipikus sportfelső, 100% poliészter. Igazából nincs nagy mellem, szóval nem lennék feltűnő meg lányok vagyunk mindketten.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!