A BL visszavágókat milyen online csatornán lehet nézni szabadon? nem baj ha idegen nyelvű.

válasza:

válasza:futbol-libre.su, én itt mindig találok működő és stabil linket.
Ez a MAX általában jól működik (már megy is a közvetítés):
Kapcsolódó kérdések:
Tapasztalatok érdekelnének. Illetve hol tudok keresni ilyet?
Kb. évek óta futok délutánonként, hetente 2-3 alkalommal, változatos útirányban. Már néhányszor összefutottam vadidegennel, aki ismerkedés céljából szólít le futás közben, ő is futó. Ki vagyok, mi vagyok, meg is mondja, hogy ismerkedés miatt szólított le. Most minden...
Valamelyikre járnék,még nem tudom melyikre,viszont a barátom nem akar jönni velem,szóval egy idegennel kéne táncolnom...
Első ilyen órám volt, csoportos edzés, bemutatkoztam, felvázolta mire figyeljek, de mondta hogy figyel rám és majd jön és korrigál ha rosszul csinálnám. Nagyon szimpatikus. Örültem, hogy találtam olyan edzést, amit férfi tart. Fontos hogy felnézzek az edzőre, mert igy...
I think sport is very important in life. As a result you can be healhier and stronger.But it's not enough,the healhy style contains eating healthy food. I like sports, especially volleyball, handball and snowboard. I used to go dancing but nowaday i only play...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!