Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Felkészülés félmaratonra...

Felkészülés félmaratonra kezdő futóként?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Győr környékén van valakinek kedve együtt felkészülni egy félmaratonra úgy , hogy most kezd bele a futásba? Egymást motiválni, tanácsokkal ellátni. Közös edzések. Nem is kell hogy a félmaraton legyen a célod, h csak szeretnél kicsit mozogni, sportolni, futni.. az is tökéletes. Ilyesmire gondolok. Én magam kezdő futó vagyok. 35 éves, Férfi.

máj. 6. 12:05
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

4 hónap alatt (szinte) 0-ról lehetséges felkészülni egy félmaratonra?

Szegeden lesz november végén egy jótékonysági félmaraton, amihez most nagyon kedvet kaptam. 19 éves lány vagyok, jelenleg 45 kg, sajnos így érettségi előtt-alatt eléggé elszoktam a sporttól, előtte kocogtam, de akkor sem túl sokat, 2-4 km-t. Szinte 0-ról lehetséges...

Félmaratont szeretnék futni szeptemberben? Mit ajánlotok hogy mi alapján készüljek fel? (Többi lent)

Tehát úgy döntöttem, hogy szeretnék szeptemberben indulni a Wizz Air félmaratonon. Nem futok olyan régóta, de olyan 5-6 km le tudok futni stabilan. Nem az idő lenne a lényeg, hanem hogy teljesítsem. Mit ajánlotok? Heti 3-4x tudnék futni. Tudom hogy vannak fent a neten...

Félmaratonra szeretnék jelentkezni, de nem tudom, hogy melyikre érdemes jelentkeznem. Kezdő laikusnak melyiket ajánljátok?

Távok amikre szívesen jelentkeznék: 10 km-től - 21 km-ig Lakhelyem Budapest, de szívesen utazom új helyekre. Őszi időszakra gondoltam, addig felkészüléseket befejezném. F/20 Előre is köszönöm a válaszaitokat! B.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!