A régi formájában nem. 2-3 hónapos modern intenzív formában TALÁN lehetne valamennyi értelme, de a drónháborúk és az IT hadviselés korában nem igazán.
Inkább normális közbiztonság kéne Szabolcsban, Borsodban, Nógrádban, Pesten, mindenhol, nemcsak kamuzni róla. Normális rendőrállomány kéne, normális bérezéssel.
Ha ez kész, akkor normális hivatásos zsoldos-honvédség kéne, normális együttműködéssel a NATO-val. Azzal nincs előrébb az ország, ha Andriska érettségi után lemegy Szentendrére egy cserkésztáborba 1000 éves pisztolyokat nézegetni terepmintás ruhában "sorkatonai kiképzés" címszó alatt.
máj. 6. 13:23
3/18 anonim válasza:
Miért kéne visszavezetni? Mit vársz tőle?
máj. 6. 13:29
4/18 anonim válasza:
Ezerszer lerágott csont. Nem.
máj. 6. 13:43
5/18 anonim válasza:
így is dunát lehet rekeszteni a vén alkesz fószerekkel, akik semmi mást nem tudnak felmutatni, mint hogy "én bezzeg még voltam katona"
máj. 6. 16:38
6/18 anonim válasza:
#5: Hát...vénülő alkesz fószer vagyok és még voltam katona, de nem büszkélkedtem vele sose. Az viszont igaz, hogy ha korosztályom-beliekkel dumálgatunk néha előkerül a téma és akkor elsztorizgatunk, van miről. Ja és azért fel tudunk mutatni pár dolgot.
máj. 6. 16:48
7/18 anonim válasza:
ma 16:48
éspedig?
máj. 6. 18:28
8/18 anonim válasza:
Hát nem tudom... nálunk a családban aki volt katona az vagy elitta az agyát, vagy elbagózta magát a sztrókig. De persze mind tudott nagyzolni mekkora katonák voltak:D gyanítom az oroszok ellen most összexarnák a bokájukat. És még azt se mondhatjuk, hogy ember lett belőlük, mert egy se segített a saját feleségének se bevásárolni, de takarítani, se főzni, se rendet rakni maguk után. Igazi nemzeti hős lett mind.
máj. 6. 19:52
9/18 anonim válasza:
ja és persze volt olyanis aki munka után a kocsmába vette az irányt, bebaxott azt hazament részegen balhézni, meg családot verni. de bezzeg volt katona...
máj. 6. 19:53
10/18 anonim válasza:
#7: Ne mondd már, hogy nem ismersz egyetlen 60 körüli férfit se aki vitte valamire!!!
A katonaság jót tenne a mai fiataloknak is, akik szinte senkit sem tisztelnek. Tanárokat vernek, időseket vagy nem tisztelik őket.....és még nekik áll feljebb, mert szerintük megtehetik mert kiskorúak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!