Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sport lenne jó tini...

Milyen sport lenne jó tini lányoknak?

Figyelt kérdés

16 körül vagyunk barátnőmmel, együtt szeretnénk sportolni valamit egyesülettel.

Gondoltunk táncra, de nem tudjuk milyen kéne. Ha gondoljátok táncot is ajánlhattok nekünk, (az egyetlen amit mindketten elleneztünk az a balett).

De másfajta sport is szóba jött, és megbeszéltük, hogy nem szeretnénk csapatsportot,vagy olyat amiben sokat kell futni.

Ennyi lenne, köszi ha tudtok ajánlani, hálásak lennénk <33

máj. 6. 17:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%

Ezesetben bármilyen sportág jó számotokra, ami nem csapatsport és amiben nem kell sokat futni.

Ez alapján válasszátok azt a sportágat, amire lehetőségetek van a lakóhelyetek közelében.

máj. 6. 17:39
 2/17 anonim ***** válasza:
72%

Milyenek a fizikai és lelki adottságaitok?

Mik a célok, motivációk?

máj. 6. 17:44
 3/17 anonim ***** válasza:
73%
Hastánc, azt lehet egyedül is, ketten is, meg csapatban is.
máj. 6. 17:53
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen küzdősport?
máj. 6. 19:46
 5/17 A kérdező kommentje:

#1 Igen, pont azt nem tudjuk, hogy mit.

#2 Mindketten teljesen átlagosak vagyunk külsőleg, (+én szemüveges). És motivációnak ott vagyunk egymásnak.

#3 és #4 Nem annyira érdekel minket :c

De köszönöm mindenkinek aki válaszolt.

máj. 6. 19:54
 6/17 anonim ***** válasza:
88%

Sokat nem írtál magatokról, az 5. kommented semmit nem ér ebből a szempontból.

Hogy javasolhatna bárki bármit értelmesen, ha semmit nem tud rólatok?

Az, hogy szemüveges vagy, vagy épp nem, totál indifferens

máj. 6. 20:03
 7/17 A kérdező kommentje:

#6 Hátt, bocsi, nem nagyon tudom mit kéne így írni.

168cm/55kg és 165cm/50kg vagyunk. Teljesen egészségesek vagyunk, állóképességünk jó, kitartóak vagyunk. Csak jól szeretnénk szórakozni miközben sportolunk, nem az olimpia a cél.

És a szemüveget azért írtam oda, mert vannak sportok ahol nem lenne szerencsés, és nem venném le/hordanék kontaktlencsét.

máj. 6. 20:19
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Merre laktok?

Írhatjuk a szinkronúszást, de ha a közeletekben nincs szinkronúszó egyesület, akkor miről beszélünk?

máj. 6. 20:46
 9/17 A kérdező kommentje:
Budapest. De szerintem passzolnánk a vízi sportokat is.
máj. 6. 21:06
 10/17 anonim ***** válasza:
68%

Óbuda vagy Soroksár? Rákoscsaba vagy Hűvösvölgy? Vagy mindegy, és szívesen tömegközlekedtek másfél-két órát oda-vissza városon belül?

Ebben a korban nem kéne ennyire életképtelennek lenni.

máj. 6. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mennyire igaz az, hogy csak iskolai testneveléssel nem lehet komolyabb külsőt elérni?

(Fiúknál elsősorban izmosság, lányoknál nem teljesen.)

Alacsony lányoknak milyen sport passzolhat a leginkább??

Ahol előny akár az, hogy alacsony valaki?!

Debrecenben milyen sportlehetőséget tudtok lányoknak?

Sziasztok az egyik barátnőmmel úgy gondoltuk szeretnénk valamit sportolni, korábban már sportoltunk én táncoltam ő pedig atletizált, de most valami másabbra gondoltunk. 18-19/Lányok

Pápán hol lehet sportolni lányoknak?

Sportolás alatt én kosarazást, röplabdázást, teniszezést, ilyeneket értek. Sehol nem találok ilyen egyesületeket Pápán. Van egyáltalán ilyen itt?

Milyen sport lehetőségek vannak lányoknak? (Gyöngyös környékén)

Kezdetben csak magamnak kerestem volna valami sport lehetőséget, miután az egyetemen köt. tesin erőnlétin voltam egy félévet. (19 éves vagyok, de sosem késő elkezdeni valami újat:)) A húgom a másik személy aki kezdene velem (12) Leginkább a küzdősportok...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!