Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 20éves vagyok rendelkezem...

20éves vagyok rendelkezem keves box múltal,1-2évet jártam és versenyre akartak vinni! Most budapesten folytatnám és erdekelne mit ajánlotok hova menjek es kihez (csoportos edzés érdekelne) 11ker lakok de vevő vagyok messzebb távokat utazni ?

Figyelt kérdés

máj. 6. 22:13
 1/4 anonim ***** válasza:
22%
20 éves korodra már megtanulhattál volna fogalmazni. Attól, hogy bokszolsz (és ezt így írjuk, ksz-szel), még nem muszáj ennyire unintelligensnek lenni.
máj. 7. 10:36
 2/4 A kérdező kommentje:

1es csak azt akarom mondani hogy remelem otthon vernek teged

nincs jobb dolgod mint gyk veszekedni? xd

Fogalmazhattam volna szebben de igazabol ez teged tenyleg zavar? xd

sajnalom hogy ennyire nincs eleted

minden jot kivanok xd

máj. 7. 11:20
 3/4 anonim ***** válasza:
A box nem egy magas státuszú küzdősport... Kellene tudni, mik a céljaid.
máj. 7. 16:38
 4/4 anonim ***** válasza:

2

"1es csak azt akarom mondani hogy remelem otthon vernek teged"

Azért túlzásokba nem kéne esni. Boxosként tudnod kéne, hogy ne kapd fel a vizet a kb. semmin, maradj higgadt

máj. 8. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Hobbi szinten van értelme terembe járni, ha szabadsúlyos (+ saját testsúlyos) edzéshez rendelkezésemre áll minden otthon?

Progressziót bőven tudom biztosítani, mert közel 300 kg tárcsám van. Megéri a plusz energiát és a havi 15-20 ezer forintot a terem?

Ha edzés nélkül is úgy nézek ki mint aki edz akkor jó genetikával rendelkezem testépítéshez?

Széles vállak, keskeny csipő, kissé "V" alak, könnyen fogyok, könnyen hízok akkor könnyen is izmosodnék? Már többen is azt hitték hogy járok edzeni pedig semmit nem csinálok

Milyen teljesítményfokozók állnak rendelkezésre edzéshez nők számára?

Itt most nem a testépítő nők módszereire gondolok, ami magában hordozza az elférfiasodást. Egy arányos, természetes, de izmos testben gondolkozok.Olvastam egy készítményről, ami konkrétan férfiak számára készült és nem tartalmaz nemi hormont, csak optimalizálja azt....

Tudnátok írni egy edzéstervet, ha csak ennyi eszköz áll a rendelkezésemre?

Sziasztok. Nézelődtem a neten,és nem találtam olyan edzéstervet amihez meglennének az eszközeim.. Van egy fekvenyomó padom,kétkezes rúd,súlyok,egykezes súlyzók. Viszont a neten szinte minden edzéstervben vannak csigás/gépes gyakorlatok. Amit tudni kell rólam,hogy...

Formásodni szálkásodni szeretnék,3 éves edzés múltal rendelkezem,2 szemes kúrát csináltam végig, Milyen szuris, illetve szemes kúrát ajánlanál?

Kérlek titeket , normális választ adj , úgy gondolom minden ember megérdemli a normál hangnemet:) 24\F

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!