Tesiórán szoktatok büntetést kapni? Ha igen, pontosan mit?

válasza:Nálunk káromkodásért 10 fekvőtámasz. Hiányzó felszerelésért egyes órai munkára. Egyéb rosszalkodásért 3 kör futás a pályán, ha bent vagyunk akkor 10 kör. 50 felülés pedig ha valaki ki akar bújni egy feladat alól.
Csak hogy örülj.
Béke!

válasza:

válasza:Már régen leérettségiztem, de egyszer az óra eleji futást úgy akartam megúszni, hogy bent maradtam az öltözőbe és amikor jöttek a futásról vissza a többiek csapatostól észrevétlenül megpróbáltam közéjük beállni a sorba.
Csakhát krva magas és nagy darab vagyok így elég feltűnő is. Futnom kellett 10 kört az volt a büntetés.

válasza:Káromkodásért, dumálásért, lazsálásért fiúknak fekvő, lányoknak guggolás.
Csapatjátéknál vesztes csapatnak bordásfalon lábemelés.
Ha vki nem hoz tesicuccot, vagy 1-est kap, vagy tesizik utcai ruhában cipő nélkül. Általában mindenki ezt választja.
Kapcsolódó kérdések:
A gyakorlat leírva egyszerű. Hanyatt fekve kell a lábadat pár centire a földtől megtartani, és ezt több percig egyfolytában. De nagyon szörnyű.
ha igen miért és mit
Igazolatlan óra, egyes, utcai cipőben és ruhában tesiztek, mezítláb tesiztek, zokniban tesiztek? Írjátok le, hogy hányadik osztályban történt és a nemeteket is!
pl. bordásfalon lógás
Azt is írjátok le, hogy mennyit kellett belőlök csinálni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!