Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tesiórán szoktatok büntetést...

Tesiórán szoktatok büntetést kapni? Ha igen, pontosan mit?

Figyelt kérdés

jún. 2. 21:18
 1/7 anonim ***** válasza:
28%
Megint a fétises
jún. 2. 21:53
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

Nálunk káromkodásért 10 fekvőtámasz. Hiányzó felszerelésért egyes órai munkára. Egyéb rosszalkodásért 3 kör futás a pályán, ha bent vagyunk akkor 10 kör. 50 felülés pedig ha valaki ki akar bújni egy feladat alól.

Csak hogy örülj.

Béke!

jún. 2. 22:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Aki szándékosan lazsált, annak duplán kellett csinálni a feladatot. Káromkodásért 10 lábemelés a bordásfalon. Szavanként.
jún. 3. 05:31
 4/7 anonim ***** válasza:
70%

Már régen leérettségiztem, de egyszer az óra eleji futást úgy akartam megúszni, hogy bent maradtam az öltözőbe és amikor jöttek a futásról vissza a többiek csapatostól észrevétlenül megpróbáltam közéjük beállni a sorba.

Csakhát krva magas és nagy darab vagyok így elég feltűnő is. Futnom kellett 10 kört az volt a büntetés.

jún. 3. 09:37
 5/7 anonim válasza:
nem
jún. 3. 10:50
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
Már dumálásért is járt 6 kör futás.
jún. 3. 13:50
 7/7 anonim ***** válasza:
34%

Káromkodásért, dumálásért, lazsálásért fiúknak fekvő, lányoknak guggolás.

Csapatjátéknál vesztes csapatnak bordásfalon lábemelés.

Ha vki nem hoz tesicuccot, vagy 1-est kap, vagy tesizik utcai ruhában cipő nélkül. Általában mindenki ezt választja.

jún. 4. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Nektek is kell ilyen büntit csinálni tesiórán?

A gyakorlat leírva egyszerű. Hanyatt fekve kell a lábadat pár centire a földtől megtartani, és ezt több percig egyfolytában. De nagyon szörnyű.

Milyen büntetés van nálatok a suliban, ha nem visztek tesicuccot?

Igazolatlan óra, egyes, utcai cipőben és ruhában tesiztek, mezítláb tesiztek, zokniban tesiztek? Írjátok le, hogy hányadik osztályban történt és a nemeteket is!

Titeket milyen gyakorlatokkal szoktak szivatni / büntetni tesiórán?

Azt is írjátok le, hogy mennyit kellett belőlök csinálni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!