Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Én érzem csak azt, hogy napi...

Én érzem csak azt, hogy napi 8 óra munka mellett lehetetlen a sportot beiktatni párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Párommal mindketten otthonról dolgozunk, de kora reggel 8-kor kelünk, 8:30 - 17:00 munka, utána pedig a maradék időt együtt szeretjük tölteni (pihenés, vacsora, TV, stb).

Hol fér bele itt a sport?

júl. 8. 00:16
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
32%

40: neked nagyon fájnak a home office-osok, ugye? :D

Én pl. home office-ban kelek hajnalban, hogy még a gyerekek reggeli sulijárata előtt sportolhassak (nem kondiban, és nem is heti 1x), és csak akkor autókázok, ha muszáj. A hozzászólásokból igazából pont az jön le, hogy aki eljár dolgozni, az már simán takarózik ezzel, hogy neki emiatt nincs ideje mozogni.

júl. 8. 15:17
 42/59 anonim ***** válasza:
49%

"A jólét nagyon lustává teszi az emberiséget!"

még szép. mi értelme a jólétnek, ha ugyanúgy bele kell dögleni a melóba, mint ínség-szükség esetén?

júl. 8. 15:19
 43/59 anonim ***** válasza:
69%
Home office mellett amúgy könnyen meg tudtam oldani a sportot, mióta visszatereltek minket az irodába azóta nem fér bele egyszerűen. Szóval bár lehetnék újra lusta kényelmes homoffiszos, akkor simán volt időm heti 3-5 óra edzésre.
júl. 8. 15:19
 44/59 anonim ***** válasza:
69%
#43 amúgy ja, nekem is HO mellett fér bele, mert akkor pl. ebédszünetben elmegyek edzeni, irodai munka mellett viszont csak este lenne rá lehetőség, akkor viszont mindig heringparty van és ahhoz sokszor rohadtul nincs kedvem. Nem fogok verekedni a gépekért :D
júl. 8. 15:21
 45/59 anonim ***** válasza:
100%

amúgy jól írja #41, aki irigy a home office-ban f.szt verőkre, fikázás helyett intézzen magának home office-os munkahelyet.

nálunk amúgy az lett a home office-ból, hogy egy csomó kollégám este 10-kor amikor a gyerekek már mind alszanak, újra leülnek dolgozni, és ha te ilyenkor nem nézel rá az üzenetekre, kimaradsz, lemaradsz.

amúgy meg lusták mindenhol vannak. a kétkezi melósok közt sem ritka az, aki felett ha nem állsz ostorral, két szalmaszál se lesz keresztbe téve

júl. 8. 15:22
 46/59 anonim ***** válasza:
81%

“este 10-kor amikor a gyerekek már mind alszanak, újra leülnek dolgozni, és ha te ilyenkor nem nézel rá az üzenetekre, kimaradsz, lemaradsz.”

Pfu hát én biztos nem ezekhez igazodnék. Azért alapvetően HO-s cégeknél is a normál munkaidő a standard, senkitől nem várják el, hogy este 10-kor elérhető legyen. Legalábbis én biztos nem lennék, de ez nem is volt gond soha sehol.

júl. 8. 15:30
 47/59 anonim ***** válasza:
48%

#46 nálunk eleve eléggé rugalmas munkaidő van, a járvány előtt is így volt, tképpen kora délután pár óra volt az, ami tényleg mindenkinek átfedett.

nincs belőle hivatalos elvárás, csak akkor zajlik az "élet". este 10-kor felnyitnád a laptopot csak fél percre, hogy rápillants a holnapi teendőkre, erre látod, hogy épp bőszen zajlik a szakmai témájú egyeztetés a többi csoporttag között. ők is elfogadják, ha te csak másnap veszed fel a fonalat, de érted, ilyenkor elég nehéz megállni, hogy ne folyj bele.

júl. 8. 15:40
 48/59 anonim ***** válasza:
szóval hivatalos meeting sosincs este 10-kor. viszont értelmetlen lenne megtiltani más kollégáknak, hogy egymás közt akkor egyeztessenek, amikor épp jónak látják.
júl. 8. 15:41
 49/59 anonim ***** válasza:
100%

30/48 A kérdező kommentje:

Éjfélkor lefekszel 7kor kelsz az 7 óra alvás. Vagy csecsemők vagytok?

júl. 8. 16:12
 50/59 anonim ***** válasza:
50%
Vegyetek 2 pár boxkesztyűt+1 db. boxzsákot otthonra és otthon lehet együtt püfölni a zsákot.
júl. 8. 17:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Ebben a korosztályban úgy érzem, hogy lehetetlen manapság ismerkedni, ti is ezt tapasztaljátok?

36 éves nő vagyok. Átlagon felüli egzisztenciám van, saját, nem örökölt, hitelmentes belvárosi lakás, 3 éves autó, saját cég 2 irodával és 31 alkalmazottal. Semmi sem hullott az ölembe, épp ellenkezőleg, egy nagyon szegény vidéki családban nőttem fel. Egyetlen kitörési...

A mai világban, ha egy vidéki férfi nem akar jogosítványt, el van lehetetlenítve a munkától és a párkapcsolattól is?

A gyári betanított munkát meg áruházi árufeltöltőt leszámítva mindenhova kérik a jogosítványt, még egy sima ügyintézőnek is inkább azt veszik fel akinek van. Fiatal nők közül meg abszolút egyik sem kezd jogosítvány nélküli férfival. Aki nem akarja letenni, az el is...

Hány éves korig érdemes még reménykedni hogy az embernek lehet egyszer párkapcsolata? Honnét kell nagyjából elengedni a dolgot?

27F vagyok. Sosem volt párom, még randizni se voltam soha. Meddig érdemes még reménykednem? Ennyi idősen engedjem el lassan?

Ez a két embertípus között lehetetlen a párkapcsolat?

Tegyük fel van két fiatal felnőtt. Különbözőek, az egyik a tipikus szerelembe eső "lilaködös" ragaszkodós, kötődő, pl jelen esetben most legyen srác. A srác fejében egésznap csak a lány jár. Egésznap vele akarna lenni, ha éppen nem megy akkor írni. A másik egy lány,...

Lehetetlen amire varok?

Sziasztok, 19 eves vagyok. Kulfoldon elek, keves a magyar csaj itt. Az itteni nyelvet nem beszelem, szoval az ismerkedes kizarva. Ilyen esetben gondolom feleslegesen varok a tokeletes csajra, meg ha valami kulfoldi ram is nyomulna le kellene raznom, mert a kommunikalas...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!