Edzőtermi edzés után az öltözőben lezuhanyozol? Mit viszel be a tusolóba?

válasza:

válasza:

válasza:Sok mindent nem.
Törölköző papucs tusfürdő

válasza:

válasza:"edzés után az öltözőben lezuhanyozol?"
Csak ha edzés után megyek valahova. Ha nincs utána dolgom/találkozóm, akkor otthon fürdök.
"Mit viszel be a tusolóba?"
Ami kell egy tusoláshoz. Papucs, törülköző, tusfürdő.
Hány éves vagy?

válasza:Nem, 2 perc sétára lakok.
Ha zuhanyoznek papucs, törölköző, tusfürdő
Kapcsolódó kérdések:
Van aki szágyenlős és nem mer lezuhanyozni?
edzőterem, konditerem, zuhanyzó
A dolog lényege az, hogy viszek tusfürdőt is. Viszont másik alsónadrág meg zokni nincs rajtam, többi cuccom meg van, amiben edzek. Viszont abban az alsónadrágban edzek, meg zokniban, amit felvennék zuhanyzás után, mert elfelejtettem másikat hozni. Így lezuhanyozzak...
Eleinte igénytelenségre gondoltam, de aztán eszembejutott, hogy akik nem zuhiznak, feltehetően szégyenlősek a kis péniszük miatt.
Tehát birkózni járok és ott edzés után sokan lezuhanyoznak. Főleg edzőtáborban van egy nagy sor zuhanyzó és együtt szoktak zuhanyozni mert szűkös az idő. Na szóval sokan leveszik a nadrágjukat és simán zuhanyoznak. Nekem meg mondják hogy birkózás közben éreztek egy kis...
Nem fognak ezért kiutálni vagy cikizni? Nem vagyok szégyenlős, sőt. Csak egyszerűen ha be le kellene állnom a zuhanytálcába utána a lábamat levágnám , de ha még papucsban is teszem akkor is. Lehet hogy hipochonder vagyok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!