Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzőtermi edzés után az...

Edzőtermi edzés után az öltözőben lezuhanyozol? Mit viszel be a tusolóba?

Figyelt kérdés
öltöző, edzőterem

júl. 8. 09:32
1 2
 1/20 anonim válasza:
84%
Igen , tusfürdőm meg törölközöm
júl. 8. 09:38
 2/20 anonim ***** válasza:
63%
Általában nem. Általában otthon zuhanyzok.
júl. 8. 09:41
 3/20 anonim ***** válasza:
84%
Igen, tusfürdő, törölköző
júl. 8. 09:50
 4/20 anonim ***** válasza:
89%
Igen, tusfürdő, törölköző
júl. 8. 10:25
 5/20 anonim ***** válasza:
90%
Le szoktam mindig zuhanyozni. Törülköző, tusfürdő, sampon, buttplug.
júl. 8. 11:40
 6/20 anonim ***** válasza:
60%
Olcsó terem, nincs zuhanyzó.
júl. 8. 12:24
 7/20 anonim ***** válasza:
83%

Sok mindent nem.

Törölköző papucs tusfürdő

júl. 8. 13:01
 8/20 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Imádom amikor a büdös, izzadt testszagommal provokálhatom a buszon az embereket. Ráadásul így mellém sem akar ülni senki, tehát kényelmesebb is.
júl. 8. 13:05
 9/20 anonim ***** válasza:
54%

"edzés után az öltözőben lezuhanyozol?"

Csak ha edzés után megyek valahova. Ha nincs utána dolgom/találkozóm, akkor otthon fürdök.

"Mit viszel be a tusolóba?"

Ami kell egy tusoláshoz. Papucs, törülköző, tusfürdő.

Hány éves vagy?

júl. 8. 13:33
 10/20 anonim ***** válasza:
85%

Nem, 2 perc sétára lakok.

Ha zuhanyoznek papucs, törölköző, tusfürdő

júl. 8. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Focisták! A meccs vagy edzés után le szoktatok zuhanyozni?

Van aki szágyenlős és nem mer lezuhanyozni?

Lezuhanyozzak ebben az esetben edzés után vagy ebben az esetben nem kéne?

A dolog lényege az, hogy viszek tusfürdőt is. Viszont másik alsónadrág meg zokni nincs rajtam, többi cuccom meg van, amiben edzek. Viszont abban az alsónadrágban edzek, meg zokniban, amit felvennék zuhanyzás után, mert elfelejtettem másikat hozni. Így lezuhanyozzak...

Nem igénytelenség konditermi edzés után izzadtan visszavenni a tiszta, utcai ruhát, és nem lezuhanyozni rögtön edzés után?

Eleinte igénytelenségre gondoltam, de aztán eszembejutott, hogy akik nem zuhiznak, feltehetően szégyenlősek a kis péniszük miatt.

Harcművészetre járok és utána nem szoktam lezuhanyozni edzés után vagy edzőtáborban. Hogy legyen bátrabb?

Tehát birkózni járok és ott edzés után sokan lezuhanyoznak. Főleg edzőtáborban van egy nagy sor zuhanyzó és együtt szoktak zuhanyozni mert szűkös az idő. Na szóval sokan leveszik a nadrágjukat és simán zuhanyoznak. Nekem meg mondják hogy birkózás közben éreztek egy kis...

Elakarok menni küzdősportot vagy önvédelmet tanulni még nem döntöttem el. De! Egy gondom van nem akarok edzés után ott lezuhanyozni. Van itt olyan...

Nem fognak ezért kiutálni vagy cikizni? Nem vagyok szégyenlős, sőt. Csak egyszerűen ha be le kellene állnom a zuhanytálcába utána a lábamat levágnám , de ha még papucsban is teszem akkor is. Lehet hogy hipochonder vagyok.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!