Ciki lánytól kikapni szkanderban?
Történt, mert hagytam. Tudta ő is, tudtam én is, tudta mindenki, nem ciki.
Ha nem bírod lenyomni az azért gáz, kivéve ha valami nagy sportoló, 2x olyan vastag karokkal mint te.

válasza:

válasza:

válasza:#5
Persze, de az átlagemberek közt, akiknek fingjuk sincs a technikáról, nagyrészt az erő dönt. Azok pedig kevesen vannak, akik rendesen tudják is a technikát szerintem

válasza:#5 Ez igaz de nem feltétlenül jó a következtetés. A legtöbb ember nem tudja a technikát, de ettől még vannak akik ügyesebbek, jobban ráéreznek a technikára akaratukon kívül is.
Meg persze jó kérdés hogy mi az az erő mert attól még hogy valaki jól szkanderozik, nem tudna felemelni egy 20 kilós kézisúlyzót.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Volt részetek hasonlóban? Kisgyerekként még nem számít a nem annyira, de 12 éves kortól már jobban elválik, nem? Tiniként is ciki kikapni lánytól fiúként?
A suliban mindenki előtt. Teljesen megalázott. Nem jár el klubba, vagy ilyesmi
Nem muszáj osztálytársnak lennie, lehet barát, ismerős, stb, a lényeg, hogy valamiért beszólt neked, vagy a barátnődnek, te pedig jól leverted. Történt ilyen? Meséld el kérlek!
A kérdésem nem szájhősök felé irányul, abból van elég :) Tényleg kíváncsi vagyok, hogy van-e olyan lány, aki le tud nyomni. Eddig nem volt. Ha le tudsz, akkor kapsz valami szépet!
Ha találkozom egy erősnek kinéző lánnyal, gyakran kihívom. Mégsem találkoztam még olyan lánnyal, aki le tud nyomni. Ez azért meglepő, mert bár jó kondiban vagyok, de csak kardio sportokat űzök, nem gyúrok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!