Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ciki lánytól kikapni szkanderban?

Ciki lánytól kikapni szkanderban?

Figyelt kérdés
Veletek történt ilyen? Mitől lesz ciki vagy nem ciki?

júl. 18. 06:12
1 2
 1/16 anonim válasza:
92%

Történt, mert hagytam. Tudta ő is, tudtam én is, tudta mindenki, nem ciki.

Ha nem bírod lenyomni az azért gáz, kivéve ha valami nagy sportoló, 2x olyan vastag karokkal mint te.

júl. 18. 07:17
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
attól függ
júl. 18. 07:47
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
Ha Arnold Schwarzenegger volt az parókában, kirúzsozva, lány ruhában akkor nem gáz.
júl. 18. 09:05
 4/16 anonim ***** válasza:
83%
Ha erősebb nálad nem ciki
júl. 18. 12:30
 5/16 anonim ***** válasza:
90%
Attól függ. Sokan nem tudják, de a szkander nem egy sima erőpróba hanem ugyanolyan technikás sportág mint bármi más. Vannak olyan videók ahol kissebb testű szkanderozók nyomnak le testépítőket mert jobban tudják a technikát, hiába kisebbek. A szkander nem azt mutatja meg hogy ki az erősebb, hanem azt hogy ki tud jobban szkanderozni.
júl. 18. 12:46
 6/16 anonim ***** válasza:
25%
Annyira ciki, amennyire annak érzed...
júl. 18. 14:25
 7/16 A kérdező kommentje:

Persze, de az átlagemberek közt, akiknek fingjuk sincs a technikáról, nagyrészt az erő dönt. Azok pedig kevesen vannak, akik rendesen tudják is a technikát szerintem

júl. 18. 15:17
 8/16 anonim ***** válasza:
87%

#5 Ez igaz de nem feltétlenül jó a következtetés. A legtöbb ember nem tudja a technikát, de ettől még vannak akik ügyesebbek, jobban ráéreznek a technikára akaratukon kívül is.

Meg persze jó kérdés hogy mi az az erő mert attól még hogy valaki jól szkanderozik, nem tudna felemelni egy 20 kilós kézisúlyzót.

júl. 18. 16:03
 9/16 anonim ***** válasza:
25%
Inkább gáz, de semmiképp nem ciki!
júl. 18. 17:47
 10/16 anonim ***** válasza:
68%
Attól, hogy milyen körülmények között történik. De pontosan attól izgalmas, hogy iskolás korban nincs számottevő különbség fiúk és lányok ereje között és előfordulhatnak meglepetések. Akár úgy is, hogy a fiú erősebbnek néz ki (vagy akár erősebb is), mert ahogy már mások is felhozták, a szkanderoz nem csak erő kell. Ügyességben pedig a lányok kisebb korban általában jobbak, 10 éves kortól erőben is beérhetik vagy átmenetileg meg is haladhatják a fiúkat és csak 14-15 éves kor felett fognak a fiúk határozottan elhúzni az izomerőt nézve. Ez kb. pont a felsőtagozatos időszak és az, amikor a fiúk és a lányok elkezdenek egymás iránt érdeklődni. Ilyenkor lehet vicces, izgalmas is, ha egy lány lenyom egy fiút, de lehet ciki is, ha pl. a fiúnak tetszik az a lány, esetleg egy másik, aki látta, hogy lenyomták.
júl. 18. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ciki, ha egy lány lenyom szkanderban egy fiút?

Volt részetek hasonlóban? Kisgyerekként még nem számít a nem annyira, de 12 éves kortól már jobban elválik, nem? Tiniként is ciki kikapni lánytól fiúként?

Ciki, ha egy alacsonyabb, fiatalabb fiú lenyomott szkanderban?

A suliban mindenki előtt. Teljesen megalázott. Nem jár el klubba, vagy ilyesmi

Lányok! Volt már olyan, hogy megvertetek/lenyomtatok szkanderban egy kötekedő fiút?

Nem muszáj osztálytársnak lennie, lehet barát, ismerős, stb, a lényeg, hogy valamiért beszólt neked, vagy a barátnődnek, te pedig jól leverted. Történt ilyen? Meséld el kérlek!

Van itt olyan lány, aki le tud nyomni egy átlagos fiút szkanderban?

A kérdésem nem szájhősök felé irányul, abból van elég :) Tényleg kíváncsi vagyok, hogy van-e olyan lány, aki le tud nyomni. Eddig nem volt. Ha le tudsz, akkor kapsz valami szépet!

Van olyan lány itt aki le tud nyomni szkanderban egy átlagos, vékony de jó kondiban lévő fiút?

Ha találkozom egy erősnek kinéző lánnyal, gyakran kihívom. Mégsem találkoztam még olyan lánnyal, aki le tud nyomni. Ez azért meglepő, mert bár jó kondiban vagyok, de csak kardio sportokat űzök, nem gyúrok.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!