Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futáshoz milyen cipőt ajánlatok?

Futáshoz milyen cipőt ajánlatok?

Figyelt kérdés
Majd most akarok elkezdeni futni, csak nem tudom milyen futócipő lenne hozzá a legjobb.

aug. 5. 12:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt legjobb próbálni mi áll meg jól a lábadon.

Nem kell szuper latviuszokban gondolkodni 20-30 ezer között jókat kapni.

aug. 5. 13:05
 2/4 anonim ***** válasza:
36%
Amúgy az gemini/chatgpt tök jókat tud ajánlani, add meg neki a súlyod, a tervezett heti kilómetereket, a felületet ahol futsz és az árkategóriát. De egy futóboltba elmenni se lenne hülyeség
aug. 5. 14:19
 3/4 anonim válasza:
0%
Nyúlcipőt
aug. 5. 19:18
 4/4 A kérdező kommentje:
3, Azt más esetekre tartogatom.
aug. 5. 19:27

További kérdések:

Debrecenben sport?

Sziasztok! Nagyon szeretnék elkezdeni valamit sportolni. 20 éves lány vagyok, szeptemberben kezdem az egyetemet Debrecenben. Eddig nem sportoltam. Úgyhogy olyan lehetőségek érdekelnének, ahol foglalkoznak teljesen kezdőkkel is. Mit ajánlotok? Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

Vélemények a gyors jegekről?

Valóban hűsít 30 percig?

Mit csináljak hogy ne csússzon a tenyerem a jóga matracon?

Nemrég kezdtem el jógázni mert az utóbbi pár évben nagyon ellustultam. Már van matracom, a padlóhoz rendesen tapad, viszont mivel 40 fok van, fekvő helyzetben is izzadok (így magától értetődő hogy mozgás közben még jobban) Egy lefelé néző kutyapóznál mindig...

Miért edz egy csomó lány sportmelltartóban és p*csanadrágban?

Tele van a kondi ilyenekkel, de még a löttyedt tepsiseggű meg hurkás hasú is úgy mutogatja magát, mintha nem talált volna otthon legalább egy pólót edzéshez. Miért? Ott próbálnak pasit fogni vagy miért nem képesek normálisan pólóban edzeni? Hát a pasik sem...

Aranypatkó lovardáról vélemény? Mennyibe kerülnek az órák?

Nagyon megköszönném ha valaki leírná az árakat.

Kelenvölgyi lovardában(Budapest) milyen árak vannak?

Próbáltam hívni de nem vették fel, neten nem találni róla információt. Ha valaki véleményt is tudna írni annak örülnék!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!