Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lépcsőzőgép vagy taposógép...

Lépcsőzőgép vagy taposógép mit formál ?

Figyelt kérdés
aug. 27. 14:18
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Fenék,vádli,comb.
aug. 28. 14:06
 2/2 anonim ***** válasza:
33%
Semmit, kardióra vannak, nem azzal fogsz formas testet építeni, ahoz súlyok kellenek, a lépcső csak zsírt éget
aug. 28. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Milyen izmokat erősít a lépegetőgép?

Azt tudom hogy láb és fenék, de pontosabban szeretném tudni. Van különbség az a lépegetőgép között ami egyenesen van és ami ferdén? Az más izomra van?

Intenzív tempós otthoni lépcsőzőgépezés kardiónak számít?

Úgy van összerakva az edzésem, hogy heti 4-szer izomcsoportonként bontva és minden súlyzós edzés végén 40-45 perc intenzív taposás. Mi a véleményetek?

A lepcsozogeptol lehet fogyni?

Itt az erdekelne, hogy nekem hasbol kene leadnom picit. Tudom, hogy foleg labra es popsira jo, de ha egetem a zsirt akkor az mindenhonnan megy..csak hasra nem izmosodik. Remelem ertitek, hogy mire akarok kilyuladni.:) 180cm/74kg 23/N

A taposó gép ellett állítva vagy valami más baja van?

Nem lépeget, vagyis ha lenyomjuk nem jön fel a másik fele. Ha csak ellett állítva akkor hogy kell vissza állítani? Márkája :Stepper S-1460

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!