Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Angela Malesteinnek van párja?

Angela Malesteinnek van párja?

Figyelt kérdés
Már nagyon régóta játszik a Fradiban, sok interjú készült vele. De a magánéletéről alig beszél. Van esetleg erről valamilyen infó?
aug. 30. 15:54
 1/8 anonim ***** válasza:
34%
Az még ki?
aug. 30. 18:37
 2/8 anonim ***** válasza:

Angela miért beszélne a magánéletéről?

Ő egy szélső poszton játszó kézilabdázó...

Nem fogja kiteregetni a szennyesét ország-világ előtt.

Menj ki egy meccsre és amikor a jobbszélső alapvető helye miatt közvetlenül előtte mozog, kérdezz rá egyenesen. Ha jól emlékszem, Penahoz hasonlóan ő is elég jól beszél már magyarul.

aug. 31. 14:33
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

"De a magánéletéről alig beszél"

Szóval leszbi..

aug. 31. 16:50
 4/8 A kérdező kommentje:

2-es.

"Angela miért beszélne a magánéletéről?"

Én meg erre azt mondom, miért ne beszélne? Nagyon sok klasszis sportoló beszélt már róla. Nem tudom hogy ő meg tette e már. Ezért kérdeztem. Nem bántottam vele senkit, őt sem, egyszerűen csak meg kérdeztem.

aug. 31. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Hiába pontoztok le a #3-ban, ez a jelenség valós. A focistáknál nyugaton már évek óta ez a trend, akinél semmilyen utalás nincs a párkapcsolatra azokról jelentős részben utólag kiderül hogy leszbik. Pl a fél amerikai vagy ausztrál női válogatott. A Magyarországon játszó kézilabdázóknál is volt már ilyen... 2026-ot írunk, üdv a valóságban.
aug. 31. 20:24
 6/8 anonim ***** válasza:
67%

* ő megtette-e már

* megkérdeztem

szept. 1. 00:54
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
Hidd el, egy kézilabdázó számára irrelevánsnak minősülő info ez, van-e párja. A köznek nem erről fog beszélni, hanem arról, mai a játékát befolyásolja: mit mondott az edző, miért a rövidre lőtte a labdát, ne adj Isten, az esetleges sérülésekről. Ezek a fontos infok, nem az, hogy van-e párja.
szept. 1. 06:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Kézilabdázó is beszélt már erről nem is egyszer, engem pl ez is érdekel. Ez pedig egy olyan oldal ahol kérdéseket lehet feltenni, erre való. Ha a kérdésre nem tudod a választ ne fecséreld az időd azzal hogy számomra felesleges infót közölsz.
szept. 1. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek Merkel orosz ügynök volt?

Nem csak a gazdagság politikája miatt gondolok erre, hanem a migrációs politikája miatt is, ami megalapozta az Európai szélsőjobb, ruszofil oldal térnyerését.

Milyen márkájú autóval közlekedik Angela nővér?

Az Angela nővér nyomoz című sorozatban? Azt tudom hogy egy kék.

Melyik fegyvert ajánlanátok kezdő airsofthoz? ASK 74 u vagy D-boys G36c Blow-back? :DD

Kisebb erdő,illetve korházharcra) 40 000-ft körül gondolkodtam,kezdőnek szerintem ez elegendő pénz,aztán majd,ha lesz kedvem meg időm,meg persze,spécibb fegyver,pisztoly,és ruházat..:D

Angela Merkel ott ül Orbán a döntőben?

Mit keres az ott ? Megint a mi pénzünket szórakozza el. Ki hívta oda ?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!