Miért ennyire borzasztó szinte az összes nyilvános edzőterem?
Sok-sok év után rávettem magam, hogy eljárjak edzőterembe. Borzasztó sovány srác vagyok, ráadásul menő se. Lementem, és kb 20 perc múlva menekültem. Annak ellenére, hogy kb. délelőtt mentem le, egy közepes méretű fővárosi helyre, szinte tele volt. Mindenhol papucsos 17 évesek, ordibáló, fenyegetően viselkedő bikák.
Nektek mi a tapasztalatotok?

válasza:"Miért ennyire borzasztó szinte az összes nyilvános edzőterem?"
Az edzőterem nem veszteseknek való.
"rávettem magam, hogy eljárjak edzőterembe"
Akkor hatalmas tapasztalatod lehet edzőtermek terén.
"Borzasztó sovány srác vagyok, ráadásul menő se"
Tudtuk.
"Lementem, és kb 20 perc múlva menekültem"
Helyes!
"szinte tele volt"
Üdv a valóségban! 15 éve nincs terem, ami a dél környékét leszámítva ne lenne tele.
"ordibáló, fenyegetően viselkedő bikák"
Legközelebb edzőterembe menj, ne aluljáróba!

válasza:"jól érzed magad, hogy ezt elmondtad?"
Közömbös.
"ment a leszavazás"
Ovi nehéz?

válasza:Keress puritánabb de a célnak megfelelő helyet, ahova mentél ott nyilván csak hülyeségre mennek, itt Miskolcon is ugyanez megy, többen foglalnak egy gépet, totál nem azért vannak ott hogy fejlődjenek, van hogy 30 percet elbasznak ott a semmire, de gyakran másfél óra is megvan, ha velük érkezek kis különbséggel.
Itt igazából nincs cirkuszolás mert egyszer szól rájuk az ember, és csöndben arrébb is mennek, nem kötekszik egyik sem, a fele környékbeli, szoktam is látni némelyiket kondin kívül.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Eddig mindig otthon edzettem és a nagysúlyos gyakorlatoknál, amikkel csak 5-6 ismétlés megy, csak úgy tudok velük edzeni, ha erősen veszek levegőt, szuszogok, utolsó ismétléseknél kissé nyögök, stbb.., mivel bukás közelében nagy súlyokkal egyszerűen nem tudok halkan...
Pont most gyúrás közben jutott eszembe. Állandóan ilyen chippendale partiba való zenék emnnek. Miért nem valami klasszikus zene menne, mondjuk Vivaldi vagy Csajkovszkij? Úgy sokkal könnyebb lenne rákoncentrálni, hisz szép nyugodtan csak a súlyok csattogása és a...
Oké, hogy nyilvános zuhanyzó az nyilvános zuhanyzó.De általában a falak mentén sorban vannak a zuhanyfejek, még ha nincsenek is elválasztók.Viszont ilyen elrendezésben?Ha valaki nem érzi magát feszélyezve, talán így sem fogja, de ez kicsit furcsa, nem?Ez mintha...
Miközben nézem a videóit, kínosan érzem magam, annyira zavarban van. Ez volt a Suleiman-nal készített videónál is. Suleiman küszködött végig, hogy életben tartsa a videót.
HIT'S FULL BODY WORKOUT WITH CALISTHENICS & RUBBE…:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!