Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van olyan otthoni mozgáslehető...

Van olyan otthoni mozgáslehetőség, ami jól égeti a zsírt?

Figyelt kérdés

Elkezdtem helyesen enni, salátákat főleg, kalóriát számolok, lépcsőzök, de az inkább izmosít. Futottam is egy időben, de nem szeretek emberekkel összetalálkozni közben, így este mentem, lehet megint újra kezdem ennek ellenére. Viszont inkább itthon szeretnék gyakorlatokat végezni. Valakinek van esetleg tanácsa? 5-7 kilót szeretnék leadni jelenleg.

173 cm/ 69 kg

17/N

2014. máj. 6. 15:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Jól kezdted!

A salátaevés gyakorlatai (megmosom, szeletelem stb.) mellé felveheted a rántotta/hús sütést is. Minden normális, lowcarb étel elkészítése és elfogyasztása zsírégető gyakorlat (mozgás) ugyanis ha nem eszel cukrot, akkor az inzulinszinted normális marad. Ez kell a zsírégetéshez. Ilyen szempontból mindegy mit edzel mellette!

2014. máj. 6. 15:54
 2/6 anonim ***** válasza:

A zsírleadás alapja a jó szálkásító diéta. Mellé heti 3-4 aerob edzés és kb ugyanennyi erősítő edzés is kellene. Aerob: kocogás, bicaj, lépcsőzés, stb.

Erősítésre: súlyzós edzés vagy saját testsúlyos, pl a fegyencedzés. Keress rá.

2014. máj. 6. 16:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott hogy csinálhatsz akarmit,diéta alatt nem tudsz izmosodni...
2014. máj. 6. 17:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Kövér kezdőknél rövid ideig előfordul, de nem jelentős.

Egyébként:Egyszerre nem tudsz fogyni (szálkásodni) és izomban pedig nőni naturálban, mivel különböző étrend kell hozzá. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelő étrend (kalória plusz).

2014. máj. 6. 17:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem ez vált be [link] persze a kajára is figyelni kell ;)
2014. máj. 9. 12:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Erről ilyenek jutottak eszembe (exotikus fegyverek)

[link]

[link]

2014. máj. 9. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!