Heti 4 edzés mellé jó így a kaja?
Figyelt kérdés
Nő vagyok, 162 cm, 61 kg, nyilván ebből már ki is derült hogy a fogász a cél:)
Tehát edzenék hetente 4x (edző által összeállított edzésterv, szóval gondolom az tuti jó:) és a úgy kajálnék, hogy: 1470 kcal, 150 gr ch, 38 gr zsír, 120 gr protein.
Heti 1 kg fogyás elérhető ezzel? (1442 kcal az alapanyagcserém, ha hihetünk az ilyen kalkulátoroknak..:))
2014. máj. 9. 20:12
1/3 anonim válasza:
A fogász is jó cél.:)
kb jó lesz így és majd korrigálsz, ha nem jön a heti 0,5-1 kg fogyás. A fehérjéből ne vegyél el, a ch-t csökkentsd, ha nincs fogyás.
2/3 A kérdező kommentje:
Fogyás akart az lenni, csak a telefonom úgy gondolta, a fogász jobban hangzik.. :)
2014. máj. 9. 20:26
3/3 anonim válasza:
tudom én ,csak poén volt. Múltkor írtam, hogy tableten vagyok, erre azt küldte el, hogy toalaten vagyok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!