A rágóizmok erősítésével lehet szélesíteni az állat?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdés, de nekem nagyon kerek fejem van és ez zavar. Több okból is, de nem mennék bele részletesen...
Tudom, hogy a széles áll általában az állkapocs szélességéből ered, de meg lehet annyira erősíteni a rágóizmot, hogy egy picit szélesebb (és egyben férfiasabb) legyen az állam?
Légyszi mellőzzük a te hülye vagy és a fogadd el magad olyannak, amilyen vagy válaszokat!
Köszönöm! :)
2014. máj. 11. 09:38
11/17 A kérdező kommentje:
Ilyeneket nem fogok csinálni, az egészen biztos!
2014. máj. 11. 10:47
12/17 anonim válasza:
Hát nem is azért írtam, csak mielőtt valaki ezt jó ötletnek gondolná, azért írtam le.
13/17 anonim válasza:
kipróbálhatod.
a muay thai-os nyakedzés megy oda is-
http://www.youtube.com/watch?v=xtVs59VBdtU
neked elég ha csak tartod időre és időnként növeled a súlyt vagy az időtartamot.
15/17 anonim válasza:
En ragozassal probalkozom. Nem sok sikerrel eddig. Viszont lehet allkapocs szegleti implantatumot elhelyezni csontok fole volument noveles celjabol. Balajthy Tibor csinal ilyent Magyarorszagon.
16/17 anonim válasza:
17/17 anonim válasza:
igen lehet. fejletteb országokban már sokan tolják. de szerintem youtube-on nézelődj ne itt parasztfalván kérdezősködj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!