Szerintetek késö már harcművészetnek nekifogni 21 évesen? 21/F MMA erre gondoltam (Mixed martial arts)
Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 16:15
1/8 anonim válasza:
úgy számolj, hogy egy stílusban kb 4-5 év eljutni az amatőr szintre, de mivel te egy olyan szabályrendszerbe akarsz részt venni ahova minimum kettő kell ez még több idő.
2/8 anonim válasza:
nagy szart. ha valami normális edzésbe kezdesz, 1 év után simán versenyezhetsz. egy haverom 4 éve thai boxol, amatőr magyar bajnok lett nemrég, és már legalább 2 éve versenyez.
jómagam fél év után kezdtem versenyezni BJJ-ben.
Boxban is, egy év után simán lehet versenyezni.
3/8 A kérdező kommentje:
nem versenyezni szeretnék... hobbiból levezetni a feszültséget jo otlet?
2014. máj. 15. 17:33
4/8 anonim válasza:
jó.. thaiboxból 1 év alatt országos bajnok lehetsz ha lemész akármelyik bugacpuszta alsói bajnokságra leversz egy embert aki 5-6 hónapja csinálja és bajnok vagy mert nincsenek többen a súlycsoportodban.. erről ennyit, amúgy meg akármikor elmehetsz versenyezni csak túl sok értelme nincs ha olyanra mész aminek van színvonala is mert aki nem megy el profinak de már csinálja egy jó ideje azzal nem fogsz tudni mit kezdeni.
5/8 anonim válasza:
egyébként a kérdezőnek válaszolva, hobbi szinten sosem késő elkezdeni
6/8 anonim válasza:
hát, de ahhoz is le kell menni bugacpusztára, és azt az egy embert le kell verni. Amúgy cukker vagy, villants egy bugacpusztai bajnoki címet, aztán utána járjon a pofád. Bocsi. Ez a véleményem.
7/8 anonim válasza:
attól, hogy nem konkrétan én indultam ezen a versenyen hanem az ismerősöm a lényeg ugyan az marad szinte éppen hogy 1 éves tudással hozott el több országos bajnoki érmet de ha nem csinált volna egész odáig semmit és jól megverik akkor is lenne legalább két OB ezüst érme meg egy bronz.
8/8 anonim válasza:
úgyhogy szerintem ezen kár vitatkozni meg kell nézni egy ilyen versenyt meg egy nagyobbat ahol vannak rendesen indulók és te is látod majd a különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!