Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kunhegyesiek, ti hol szoktatok...

Kunhegyesiek, ti hol szoktatok futni?

Figyelt kérdés
2014. szept. 13. 20:01
 1/3 plasztik@ä válasza:
ujváros
2014. okt. 16. 19:18
 2/3 A kérdező kommentje:
A sportpályára nem szoktál kimenni?
2014. nov. 17. 21:58
 3/3 plasztik@ä válasza:
nem
2014. nov. 19. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Le tudom futni 3 órán belül?

A célom, hogy lefussam a maratont 3 órán belül. Eddig a legnagyobb táv amit futottam az 25km volt. Ekkor értem el a 2:54:07-es időmet, gyakorlatilag semmit nem edzettem rá (hetente kb. 4km-t futottam). A kiszemelt maratonig nov. 1-jétől számolva van 43 hetem és 3 napom...

Lenne kedve valakinek elkezdeni velem futni?

Akár személyesen is, akár csak tapasztalatok-élmények megosztásával erősíthetnénk egymást egy könnyed kezdő futó edzéstervvel. 22/L

Nagyon fáj a talpamban a nagy lábujjam alatti csont, emiatt nem is bírok futni, mitől lehet?

A kettessel megjelölt hely fáj.Magassarkút nem hordok, nem tudom, mitől lehet. Egy hete kezdett el fájni, tornacipő (converse, nem sportcipő) viselése közben lettem rá figyelmes. Amikor futócipőben voltam nem fájt a járás, mert jól ki volt párnázva, viszont most el...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!