Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudom az erőmet kamatoz...

Kecskesajtos kérdése:

Hogyan tudom az erőmet kamatoztatni?

Figyelt kérdés
Hello azt szeretném mondani hogy vannak ezek az ütőgépek játéktermekbe na szóval ütöttem rá egy párat meg pár haverom is akik jóval vastagabbak mint én és még is én ütöttem nagyobbat.....Lehetséges hogy a genetika miatt van vagy csak pusztán erősebb vagyok mint ők ? Ránézésre tényleg elég vékony vagyok ez az erő esetleg előnyömre válhatna valamien sportban ? Az ökölvíváson golndolkodtam nektek mi a véleményetek eezzel kapcsolatban ?
2016. jún. 19. 05:23
 1/2 anonim ***** válasza:
erősebb is lehetsz meg technikásabb is, nézd meg hogy mennyivel tudsz fekve nyomni, guggolni, felhúzni és kiderül hogy mennyire vagy erős, de egyébként boxolóknál csupán a jó technika miatt ilyen 60kg-os kategóriába is akkorát tudnak ütni hogy leszakad az ember feje, szóval nem tudni hogy nálad mi a helyzet
2016. jún. 19. 09:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Igazából 179 cm vagyok és most 67 kilogramm, és kinézek 50 kilónak.... Most nem tudom hogy érdemes e belevágni a boxba .....
2016. jún. 25. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!