Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy tehetnék szert kocka...

Hogy tehetnék szert kocka hasra a lehető leggyorsabban?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok a felüléseket nem annyira szeretem, de ha nagyon hasznos megcsinálom. Már van izmom a hasamon de azt szeretném hogy kockák látszódjanak. Valaki tud hatásos feladatokat? 3-4 hét alatt milyen eredményt érhetek el? (+mellette futok és cross trainingre járok)

2016. jún. 20. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:

Heló!

A kockahas akkor látszik, ha megfelleő a zsír arányod, a súlyod.... vagyis eltűnik az, ami takarja. Tehát lehet neked brutál izmos hasad, ha takarásban van.

Megfelelő tkezés, futás és hasonló edzések, valamint hasizom fejlesztő edzések - ha hasizmot akarsz, bizoyn tenni kell érte, ha szereted, ha nem.

Sok sikert.

2016. jún. 20. 21:56
 2/8 Cortez70 ***** válasza:
Gyorsan csak úgy, ha rajzolsz magadnak. Amúgy meg jó étrend + aerob edzések + erősítő edzés. Utóbbinak hasprés, lábemelés függeszkedve.
2016. jún. 20. 22:01
 3/8 anonim ***** válasza:

A srácok elmondták a hogyant... Én neg leszek az ördög ügyvédje...

A kockahashoz olyan alacsony testzsírszázalék kell, ami a lányoknál nem egészséges. A te korodban különösen veszélyes, ugyanis a belső nemi szerveid most fejlődnek. És ha túl kevés a testzsír, a fejlődés leállhat, és meddőséget okozhat. Azért ezzel nem árt, ha tisztában vagy.

A lapos, izmos has ok. A kockákkal várj pár évet! Akkor sem lesz egészséges, de akkor a menzesz kimaradás csak átmeneti lesz.

2016. jún. 20. 22:06
 4/8 anonim válasza:
Szerintem nem tehetsz szert rá. A lányoknak több zsírra van szükségük a fiúknál + kevésbé épül be a szervezetükbe az izom.
2016. jún. 25. 01:09
 5/8 anonim válasza:

Én egy éve naponta 2x 30 felülést csinálok fél perc szünettel, de az elején nem bírtam a második 30-at, csak 10-15-öt. De még mindig nincsenek kockáim, csak lapos a hasam, de nekem ez is elég. :)

14/L

2016. jún. 30. 23:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Ez nekem nem használna mivel edzésen is alkalmakkor hasizmozumk egy-egy pörgetős WOD közben, van hogy százat is megcsinálunk. De nem hozta meg az eredményét. És nem is jelent gondot megcsinálni ezeket...
2016. jún. 30. 23:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Mitn írtuk, kocka hasad lehet, sőt, ha sokat edzessz, főleg, ha hasra is, kell hogy legyen. Csak nem ltászik. Mi kell, hogy látszódjon? Nagyon alacsony testzsír. Mi kell ahhoz? Durván beosztott, odafigyelt étkezés, edzés.

Épp ezért kinek van kocka hasa - főleg tartósan? Testépítóknek, edzőknek... akik a testükkel dolgoznak voltaképp, meg akik naponta sok időt rászánnak, és tudatosan csinálnak mindent.

Sajnos ez van, "nem elhet mit tenni", áldozatot kell hozni, ha valóban azt akarod, hogy kockás hasad legyen. De nehéz vállalkozás.

2016. júl. 1. 12:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Tök jó amit írtál! ;)
2016. júl. 1. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!