Hogy tehetnék szert kocka hasra a lehető leggyorsabban?
Heló!
A kockahas akkor látszik, ha megfelleő a zsír arányod, a súlyod.... vagyis eltűnik az, ami takarja. Tehát lehet neked brutál izmos hasad, ha takarásban van.
Megfelelő tkezés, futás és hasonló edzések, valamint hasizom fejlesztő edzések - ha hasizmot akarsz, bizoyn tenni kell érte, ha szereted, ha nem.
Sok sikert.
A srácok elmondták a hogyant... Én neg leszek az ördög ügyvédje...
A kockahashoz olyan alacsony testzsírszázalék kell, ami a lányoknál nem egészséges. A te korodban különösen veszélyes, ugyanis a belső nemi szerveid most fejlődnek. És ha túl kevés a testzsír, a fejlődés leállhat, és meddőséget okozhat. Azért ezzel nem árt, ha tisztában vagy.
A lapos, izmos has ok. A kockákkal várj pár évet! Akkor sem lesz egészséges, de akkor a menzesz kimaradás csak átmeneti lesz.
Én egy éve naponta 2x 30 felülést csinálok fél perc szünettel, de az elején nem bírtam a második 30-at, csak 10-15-öt. De még mindig nincsenek kockáim, csak lapos a hasam, de nekem ez is elég. :)
14/L
Mitn írtuk, kocka hasad lehet, sőt, ha sokat edzessz, főleg, ha hasra is, kell hogy legyen. Csak nem ltászik. Mi kell, hogy látszódjon? Nagyon alacsony testzsír. Mi kell ahhoz? Durván beosztott, odafigyelt étkezés, edzés.
Épp ezért kinek van kocka hasa - főleg tartósan? Testépítóknek, edzőknek... akik a testükkel dolgoznak voltaképp, meg akik naponta sok időt rászánnak, és tudatosan csinálnak mindent.
Sajnos ez van, "nem elhet mit tenni", áldozatot kell hozni, ha valóban azt akarod, hogy kockás hasad legyen. De nehéz vállalkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!