F1 fanok! Kinek mi a top 5 kedvenc Forma 1-es pályája? Én kezdek: 1. Brazília (Interlagos) 2. Spa 3. Monza 4. Kanada 5. Hungaroring Ez az én listám,de ezzel valószínű nem mindenki ért egyet, úgyhogy kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is!
Figyelt kérdés
okt. 29. 20:18
1/8 anonim 

válasza:

válasza:1.Brazília
2.Spa
3.Monza
4.Kanada
5.Hungaroring
2/8 anonim 

válasza:

válasza:1. Spa
2. Interlagos
3. Suzuka
4. Montreal
5. Monza
Szerintem a Hungaroring nincs a top5-ben.
3/8 anonim 

válasza:

válasza:Montreal
Interlagos
Silverstone
Monza
Dzsidda
Ha régebben teszed fel a kérdést, Spa is felkerült volna a listára, de a mostani technikai szabályok mellett szerintem unalmas futamokat produkál.
4/8 anonim 

válasza:

válasza:Monaco, Spa, Monza, Suzuka, Mangicour (ha így írják)
5/8 anonim 

válasza:

válasza:#4 (csak zárójelben: ha a francia pályára gondolsz, azt úgy írják, hogy Magny-Cours)
6/8 anonim 

válasza:

válasza:Köszi, igen, sosem szégyen tanulni, így hát most ezzel lettem gazdagabb.
7/8 anonim 

válasza:

válasza:1. Spielberg
2. Silverstone
3. Monza
4. Spa
5. Montreal
8/8 anonim 

válasza:

válasza:Eredeti osztrák pálya
montreal
Interlagos
Suzuka
Spa
Menni rajta, szimulátorban.
Általában imádom, ha egy pályának van vertikális dimenziója is, jók a szintkülönbségek, szerezem a gyors kanyarokat. De montrealnak a jelenlegi vonalvezetése olyan jó dinamikájú, így felkerül a listámra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!