Kettlebelles kérdés?
Nem régen kezdtem el járni és az edzések 40-50.perce környékén mikor egy sorozat után lerakom a golyót és felegyenesedek,egy pillanatra besötétül a világ és kimegy a fejemből a vér.Kívülről ebből semmi nem látszik,csak én érzem.
A kérdésem-
1.A fos állóképességem miatt van ez elsősorban?
2.Diétázom és napi 60g ch-n vagyok 2 hónapja és ezért?
3.Vérnyomás gond?
4.Ez teljesen természetes és egyenesedjek fel lassabban aztán kész?
De milyen sorozat, swing?
Egyébként meg vérdistribúciós-állóképességi kisebb malőr. Kérdéseidre sorban válaszolva: az állóképesség javulásával javulhat ez is. Lehet az is baj, valamint az, hogy összességében túl kevés a kalóra így a glükoneogenezis nem biztosít elég magas vércukorszinthez elegendő ch-t, illetve rossz napi beosztás is lehet (edzés előtti órákban kevés az energiabevitel). Vagy próbálj meg valamivel több kalóriát bevinni, vagy esetleg próbálhatod magát a ch-t is emelni. Nem mindenkinek való a lowcarb. Alacsony vérnyomás lehet esetleg, de nem feltétlenül. Nézesd meg, ha akarod. Természetességét illetően: elég sok ember tapasztalja, a lassabb felállás bizony segíthet.
Köszönöm a választ!
Igen,én is erre gyanakodtam,hogy kevés a ch a kardió terheléshez,mert más edzésnél nincs ilyen gondom.Alapból nem is terveztem kardiót,mert engem nagyon lerántott régebben,ezért alacsonyabb pulzus számú aerobot szoktam,szobabiciklit diéta alatt.Csak a bell most ingyen van nekem,aztán miért ne menjek heti 1-2 alkalmat?Akkor edzés napokon,edzés előtt 2 órával meg délelőtt is kicsit több ch-t tolok.
És milyen sorozat?A swing után,a másiknak nem tudom a nevét,felveszem a 16 kilóst és oldalanként 10x kinyomom,mint állva nyomásnál.De csak az edzés vége felé van ez,amikor már kivagyok.
2.4 liter.
lehet alacsony vérnyomás, ami a gyenge szív miatt lehetséges, majd megerősödik,de a diéta miatt az is lehet, hogy leesik az edzés végére a vércukrod. A kettő együtt okozza a problémát, a gyenge vérnyomás kevés vért pumpál az agyba, ami amúgy is kevesebb o2-t szállít, ezért sötétül el.
mindenképp mondd el az instruktornak, és lassan állj fel. Elég kellemetlen lehet ráájulni egy kettlebellre.
Ma minden kajálásnál töltöttem vissza a szénhidrátot,este edzés és olyan jól ment így bekajálva,hogy a felénél vettem csak észre,hogy 20 kilós bellt vettem el az elején nem 16ost,semmi szédülés nem volt és simán végigtoltam az órát.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!