Csepel biciklin vékony kereket lehetséges átcserélni vastagabbra? Ilyet lehet csinálni biciklinél?
Figyelt kérdés
márc. 6. 18:07
1/4 bodi_aron válasza:
Nem vagyok szerelő, de szerintem amíg nem túl vastag a kerék ahhoz hogy beilleszd a helyére, illetve nem nyomódil neki a sárvédődnek gond nélkül mennie kellene:)
2/4 anonim 

válasza:

Amíg befér a helyére és nem ér hozzá semmihez, addig miért ne lehetne.
3/4 MGéza 

válasza:

Azt a felni szélessége és a villa határozza meg. Hogy a villa alá mi fér be azt a jelenlegi szélesség alapján te meg tudod állapítani nagyjából.
A felniszélességhez tartozó gumikompatibilitáshoz van táblázat, a megadott felniszélesség mm-ben értendő.
4/4 tothp 

válasza:

Nem tudom, milyen csepel bringád van, de ha az "úgynevezett 27"-os félverseny" kategória, annak a gyári vas felnije nem 622-es, hanem valami extra méret. 635-ös talán? Már nem emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!