Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Vezeték nélküli computer...

Vezeték nélküli computer miért nem mér?

Figyelt kérdés

Elemcsere után sem mér a computer...

A mágnes és az adó jó távolságban vannak,a kijelzőn megjelenik, hogy 0 km/h, az óra működik, percenként vált, de nem mér sebességet.

A computer elromolhatott?

nov. 4. 22:20
1 2 3 4 5
 1/46 TR75 ***** válasza:

Nem zavarja valami elektromos kütyü?

Pl. lámpa.

nov. 4. 23:17
 2/46 A kérdező kommentje:
nem... se telefon...
nov. 4. 23:20
 3/46 anonim ***** válasza:
60%
Hulladék. Vegyél drótosat, azzal pont az ilyen sz.pásokat elfelejtheted.
nov. 5. 00:01
 4/46 anonim ***** válasza:
76%
A legtöbbnél fontos, hogy az adó elég pontosan a vevő (vagyis az óra, illetve a foglalata) felé nézzen.
nov. 5. 18:07
 5/46 anonim ***** válasza:
76%
Nálam is előfordult ilyen. Az érzékelő szemmel nem láthatóan picit elmozdult a mágneshez képest. Addig piszkálgattam, amíg helyreállt a rend.
nov. 5. 18:18
 6/46 tothp ***** válasza:
76%

Mágnes-jeladó távolság rendben?

Jeladóban az elem jó? Esetleg az elemtartóban nem maradt szigetelő csík? (a boltban ne fogyasszon áramot)

Egyébként tényleg ebben a témában az olcsó nem "nem jó" hanem szinte használhatatlan.

Én egyszer robogóra szereltem fel egyet. Az irányjelzőre reagált és minden kattanásra mért.

nov. 5. 19:00
 7/46 anonim ***** válasza:
76%
Jeladóból kifogyott az elem. Milyen óra amúgy pontosan?
nov. 5. 19:28
 8/46 MGéza ***** válasza:

1-2 mm távolság lehet a küllőmágnes és a jelfogó-adó között maximum és ha több az már pont elég hogy ne érzékelje a mágnest, ezen kívül az elem lemerülése is problémát jelenthet. Olcsóbb GPS alapon mérő kerékpáros órák már egész olcsón elérhetőek, javaslom térj át azokra, kevesebb vesződség van velük és ha az aksi merül akkor látod, míg a jelfogó-jeladóban nincs visszajelzés hanem vagy cseréled az elemet és jó vagy mégsem...

Például egy IGPSORT BSC100S már 20k forint alatt kapható, vagy a Magene C406.

nov. 6. 18:20
 9/46 anonim ***** válasza:
GPS-es szerintem meg nem az igazi. Várni kell az elején, menet közben meg késik.
nov. 6. 18:33
 10/46 MGéza ***** válasza:
#9: Nem tudom, nekem még sosem volt ilyen problémám GPS alapú méréssel. Figyelni kell hány szabványt tud, milyen műholdrendszerekhez képes kapcsolódni, gagyit lehet venni abból is, de akár egy régebbi Garmin is le lehet maradva ilyen szempontból. Egy-két éves, újabb darabokat érdemes preferálni, azok a legújabb rendszereket is felismerik és használják pozicionáláshoz.
nov. 6. 18:47
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!