Országútinál azt írja nyeregcső 51cm , a felsőcső 54cm. Akkor most mekkora a mérete? Mekkora embernek való?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Adott egy 9 sebességes hátsó altus váltó ahol a 2es fokozatban kattog a lánc a fogaskerékkel találkozva ugyanis nagyon kevés a hely köztük(ránézésre az a különbség a többi fokozothoz képest).Ha 2re váltok akkor reszelő hangot ad.Készítettem képet is róla már amennyire lehetett.
Gyalogolni nehezemre esik.
A sima SPD ugye a monti pedál, két csavaros klipszel, az országúti klipsz 3 csavaros, azt olvastam az jobb, de nehezebb megszokni. Szerintetek kezdésnek milyet érdemes?
Pl.Ménfőcsanakról, be Ady város, Nádor aluljáró, kimenni Jancsifaluba, előtte gyárváros.
Szóval egy olyasmi kellene, ami még tekerhető, tehát nem az, hogy kínszenvedés feltekerni vele a hegyre. Remote lockoutos lenne jó. Továbbá szerintem a dropper is nélkülözhetetlen. Mivel dimbes-dombos a terep, igencsak jól jönne, ha tudnám az ülést állítani menet...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!