Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez a lengéscsillapító javítható?

Ez a lengéscsillapító javítható?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon nyöszörög, kentem mindenféle olajjal és zsírral, de ugyanúgy csinálja. Nem tudom mit kezdhetnék még vele. Javítható? Vagy keressek újat?

júl. 1. 15:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Ekkora disznóólat...

Kiszeded, kiganézod, és megnézed mi a pontos ábra.

júl. 2. 00:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen
júl. 2. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan hívják ezt a lengéscsillapítót?

Mostanában nagyon megszerettem a dowhillt, és azon gobdolkodtam hogy veszek egy downhilles bringát, csak nem tudom hogyan nevezik azt a lengéscsillapítót ami teljesen a kormányig elér... Ha ti tudjátok legyetek szívesek írhátok le.. Köszönöm. Ezen kívül 200 000...

Rugóstag probléma HELP?

Bringázásban, bringaszerelésben jártas emberek! Van egy biciklim, de tönkrement benne a rugóstag és már nagyon kellene új. Már napok óta keresek mindenhol, de sehol sem találok... Méretei: 150mm hosszú, 50mm vastag, a felső szem vastagsága 10mm, alsó szem vastagsága...

Egy egyszerű kerékpárba lehet lengéscsillapítót rakni?

Van egy Boss ATB kerékpárom ha lehet akkor szeretnék rakni bele legalább egy első lengéscsillapítót.

A biciklimen kilehet cserélni az elő keréken azt a részt? (illusztráció alul)

Ezt a részt ----> Valami ilyesmire ----> A lényeg, hogy teleszkópos legyen. :D

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!