Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hobbi bringások! Hány kilométe...

Hobbi bringások! Hány kilométert tekertetek a legtöbbet egyszerre?

Figyelt kérdés
júl. 2. 15:40
1 2
 1/17 tothp ***** válasza:
80%

egy nap?

Miskolc-Zamárdi

Valami 350-360km volt a vége (1991 nyara)

júl. 2. 16:14
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
1* a Velencei-tavat tekertem körbe ismerőssel, alapból 5-10 km.-ek mennek.
júl. 2. 18:17
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Én egy trekkinggel szoktam tekerni, ha csak egy laza esti vagy reggeli tekergésre indulok zenét hallgatva gurulgatva kb 1 órát rászánva aminek nem tulajdonítok sportteljesítményt az 20-21km szokott lenni.

Ha kicsit többre vágyok akkor van egy 60 km körüli kör, amit hetente párszor megteszek, meg van egy Graz-Maribor kör ami oda kb 120-125km. Általában nem érdekel a tempó, kb 20km/h átlagot szoktam hozni.

A legtöbb amit egy nap alatt megtettem az 215km volt nemrég.

Az első és egyetlen vadkempingezős többnapos túrám meg most volt márciusban, 12 nap, 1250 km Graz-Róma szlovénián keresztül. Napi 60-180km volt 45kg túlpakolt biciklivel. Fele cucc felesleges volt.

júl. 2. 18:39
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Cross kerékpárral 80 km szoktam. Sokszor megyek túrázni is, akkor napi 100-150 km szoktam tekerni.
júl. 2. 20:12
 5/17 anonim ***** válasza:

Velencei-tó körbe kb. 30 km: 1h:15p alatt átlagban, de volt már 1h:09p is

60 km olyan 3 órán belül

100 km kb 5 óra alatt a Duna mentén

Mindezt egy bazi nehéz trekkinggel, 60 évesen

Ja, voltam Alpok-Adria túrán, Tarvisio-Udine-Grado, bár az már évekkel ezelőtt volt, és nem egy nap alatt. Sem időt, sem km-t nem mértem.

Most a Balatoni körre edzek, hogy meglegyen 1 nap alatt.

júl. 2. 22:09
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Június 552km/17alkalom 29-es alu mtb.
júl. 3. 06:55
 7/17 anonim ***** válasza:

200 km körül, a Balaton kör.

Csak muszályból csináltam meg hogy elmondhassam hogy megcsináltam a Balaton kört.

Nem szeretem a nagy távokat. 100-120 km bőven elég nagy táv.

Az átlag 50-80 km.

A boltba járós kör 20-30 km attól függően merre megyek.

júl. 3. 11:36
 8/17 anonim ***** válasza:
100 km környéken volt de napi szinten megyek 60-70-et
júl. 3. 13:35
 9/17 anonim ***** válasza:
4%
kb 15km lehet, mindig van miért megállni, hol enni-inni, nézelődni, pecázni, fürödni, bennszülöttől megkérdezni valamit. Hobbibiciklis vagyok, nem idióta.
júl. 3. 21:45
 10/17 anonim ***** válasza:
81%
Mert aki több mint 15km-t teker a mozgás öröme miatt, az idióta? Mert szerintem pont a te megnyilvánulásod az ami elég idióta.
júl. 3. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Elektromos biciklisták és hibrid bringások itt, milyen arányban nyomjátok az áramot, és milyen arányban bicikliztek izomból, százalékos arányban, átlagosan?

Persze gondolom, hogy hangulat- és fáradtságfüggő, emelkedőfüggő, ezért írtam, hogy átlagolva százalékos arányban úgy, hogy abból, amikor használod a bicikidet. Nekem soha nem volt sem elektromos, sem hibrid biciklim, sőt, nagyon régi kerékpárom van, 30+ éves,...

Szlovákiában milyen szabályok vonatkoznak a bringásokra?

Hol lehet tekerni, ha nincs kerékpárút? Elég-e egy rikító színű felső vagy kötelező a láthatósági mellény? stb., stb.

Miért vesznek fel sisakot a bringások városon kívüli kerékpárúton?

A fejük megsül, veszély ott nincs de ha lenne akkor se ér sokat.

Budapesti (környéki) bringások! A fővárosból induló elsőrendű főútvonalak közül melyiken szerettek leginkább tekerni?

Tudom, ezek az utak veszélyesek, tele vannak degeneráltakkal, így kb. olyan kaliberű a kérdésem, mintha azt kérdezném, ki volt a legértelmesebb szereplő a Való Világ ötödik évadában. De melyik a legkisebbik rossz? Figyelembe véve az útminőséget, a forgalmat, az azon...

Bringások, ki hogy küzd meg a dombokkal?

Szerbiai vagyok, körülöttünk szinte mindenhol síkság van, tehát gyerekként nem igazán közlekedtem dombokon, meg nyílván könnyebb is voltam.Most van rajtam súlyfelesleg, amit le szeretnék adni,többek között bringával. Franciaországban élek, ahol minden tele van...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!