Véleményt kérnék, megéri ez az oúti az árát szerintetek?
2014. máj. 6. 18:17
2/4 anonim válasza:
Mind a kettő igen szép állapotban van. Én a másodikat venném, mert azon a hajtás kevésbé kopottnak tűnik. De szerintem pár ezrest lealkudhatsz belőle.
3/4 anonim válasza:
60ezret ennyi idős bringáért nem adnék, ha sűrűn nézegeted bikemagot olx-et stb-t ugyan ezeket a márkákat nem rosz állapotokban rendszeresen ki lehet fogni 30-40 között is, de néhány extrém esetben még olcsóbban, én a bianchi- mat pl 10.000 ért vettem szegény eladó nem tudta mit ad el, csak, hogy útban van neki...
4/4 anonim válasza:
Puch -ot kéne lealkudni kicsit és akkor az jó vétel lenne.
Egészen újnak tűnő tiagra agyak vannak benne, és ha jól látom rozsdamentes DT vel van fűzve, szóval a kerekek nem lehetnek régiek, remélhetőleg az agyak be voltak állítva és nem lettek beáztatva. Egyébként elég jónak néz ki. 40-45 öt szinte bármilyen nem széteső félben levő shimano-s országúti megér, ez pont annyival drágább amennyivel azoknál többet tud. 50 ért én megvenném ha ilyenre vágynék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!