Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi lehet a baj Bunny hop-nál?

Mi lehet a baj Bunny hop-nál?

Figyelt kérdés
mindig amikor bunny hop-ozok (bmx-el) egyszerre húzom fel az első, és hátsó kereket, és mindig elsőre érkezek.. szarul tanultam meg? hogyan tudok változtatni rajta?

2014. máj. 8. 09:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Mikor felhúztad, és már felugrottál, és elkezd visszahúzni a gravitáció, akkor ne nyújtsd ki a kezed, hanem hagyd behajlítva, abba a pózba mint amikor felrántottad magad.

Vagy pedig ha ez nem jön be, dőlj kicsit hátrább a szokásosnál.

2014. máj. 8. 09:37
 2/7 anonim ***** válasza:

hátradőlsz hogy megemelkedjen az első kerék aztán magadféle húzod majd előretolod

ha mindkét kerék emelkedik egyszerre akkor pedálból húzod fel

2014. máj. 8. 09:38
 3/7 anonim ***** válasza:
ha egyszerre emeled a kerekeket az nem bunny hop... az egy natúr mezei ugrás. ha már tudsz manualozni, próbáld úgy begyakorolni, hogy 1-1.5méter manual, és manualból ugorj elõre, ez a gyönyörû bunnyhop titka...
2014. máj. 8. 10:25
 4/7 Wadmalac ***** válasza:

Mint #3 írta, ez nem bunny.

Ha szabványos kétkerékre érkezőst akarsz, az is lényeges, hogy előre-hátra irányban hol helyezkedsz el a bringa fölött. Meg kell találni a középpontot, mert különben már a felemelkedés sem egyforma magasra fog sikerülni a két keréken.

2014. máj. 8. 11:47
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek! valószínüleg az lehet a baj, hogy pedálból húztam fel! akkor elkezdem gyakorolni a leírtak alapján!
2014. máj. 8. 14:56
 6/7 Wadmalac ***** válasza:

"az lehet a baj, hogy pedálból húztam fel"

Az egyszerre felhúzott két kerék máshogy nem is nagyon fog menni. :)

2014. máj. 8. 15:00
 7/7 anonim ***** válasza:
2014. máj. 8. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!