Biciklizéstől csak nagyobb lesz a vádlim?
most kezdett el idegesíteni,hogy a combomhoz képest elég nagy a vádlim...nem tudom milyen mozgással ártok többet és melyik az,amelyik segítene,hogy kicsit arányosabb legyen.
Őszintén nem tudom,hogy izom vagy zsír...szerintem mindkettő van :D hogyan tudnék lefaragni picit belőle?-légyszi ne írjátok,hogy nincs lokális fogyás :D-
Hát mivel szerintem inkább izom lehet ott neked - mert azt írod, h a combodhoz képest nagyobb , akkor a biciklizéstől is nagyobb lesz... Max szálkásítani tudod, de nem fog kisebb lenni.
Nekem is ezzel van problémám. Csak a szálkásítást olvastam, meg a műtétet.
1. tudod mi az a szálkásítás?
Az is szimplán fogyás, minimális izomveszteséggel az étrendnek hála. Ergo ha "szálkásít" akkor az izom feletti zsírrétegből fog veszteni, tehát nyilván kisebb is lesz.
Ha pedig olyan az étrendje amitől fogyni fog, nincs az az isten,hogy a vádlija közbe nőjön, hisz ahhoz több kalóriát kéne bevinnie, mint amennyit felhasznál.
Jó étrend + kerékpározás és megindul a fogyás, viszont tény, hogy mindenhonnan, genetikától függ, hogy honnan mennyire.
Köszönöm szépen a válaszokat :)
második:azt egyik nő sem szeretné,hogy vastagabb legyen a combja :D szóval nem,akkor inkább maradjon minden így,talán nem olyan vészes...mert annak nagyon örülök,hogy egész vékony combom van :D
tényleg köszi,hogy normálisan válaszoltatok :)
Dobj át egy képet a lábadról, megmondom én neked őszintén, hogy zsír-e! :D Amúgy ha jókedvedben napi 30akat tekersz, akkor simán lehet izom! Ülésen lehet varjálni, hogy comb vagy vádli terhelődjön inkább!
(23l vagyok, nem ilyen hülye perverz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!