Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Melyik nyolc csapat jut...

P. Tibor kérdése:

Melyik nyolc csapat jut tovább automatikusan a BL alapszakaszból?

Figyelt kérdés
A négy csoport első két helyezettje, vagy pedig a 36 csapat nyolc legjobbja (akik a legtöbb pontot szerezték)? Utóbbi esetben akkor ugye az is előfordulhat, hogy egy "szerencsés" csoportból akár 3-4 csapat is bejut a nyolc közé, miközben az egymást körbeverő csoportból egyik sem jut be(?)

#BL #alapszakasz #nyolc továbbjutó
okt. 1. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Milyen négy csoportról beszélsz? Nincsenek csoportok, egy 36 csapatos tabella van, mindenki játszik 8 meccset és a végén akik az első 8 helyen végeznek azok jutnak tovább.
okt. 2. 01:07
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

Sztem a kérdező sem tudja, miről beszél. Nézi a BL-t, mert mindenki nézi, akkor ő se maradjon le, mert kirekesztik, de am fogalma sincs a fociról.

A csapból is ez folyt, mi a lebonyolítás és aki ennyi idő után megkérdezi, mi a rendszer, azt vagy nem érdekli a foci és/vagy matematikai-logikai felfogóképessége igen korlátozott...

okt. 2. 06:22
 3/5 A kérdező kommentje:

Habár a törekvésetek leginkább arra irányult, hogy eltitkoljátok az információt és engem meg lefikázzatok, azért csak sikerült választ kapnom:-)) És persze köszönöm!

Ti netán azon emberek közé tartoztok, akiket általánosban minden osztálytársa megvert, és most végre (persze titokban) ócsárolhattok egy 80 éves nyugdíjas bácsit? Nem kellene nektek egy hozzátok illő ellenfél?

okt. 2. 11:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha 80 évesen tudsz kérdést kiírni akkor nem lehetsz teljesen buta az internethez. Semmivel nem nehezebb elolvasni a lebonyolítást vagy elég beírni simán a googleba hogy bajnokok ligája és egyből kiadja az állást, ott látható hogy tabella van és nem csoportok.
okt. 2. 21:01
 5/5 A kérdező kommentje:

A hibát akkor követtem el, amikor összesorsolták azt a kilenc csapatot, akik egymás ellen fognak játszani. Akkor azt hittem, hogy ez egy olyan csoport, amiből négy van (4×9=36). És valóban; az utóbbi hetek információi után megkérdőjeleződött a korábbi beidegződésem - ezt próbáltam tisztázni itt a GYÍK-ban. Most már világos!

Amikor 1967-ben atomfizikából levezettem a Schrödinger egyenletet H-atomra (és jelest kaptam), álmomban sem gondoltam volna, hogy 2024-ben már nem tudom kifejteni a binomiális tételt, amivel az unokámnak akartam pénteken kiszámítani a lottoszelvények számát. Higgyétek el, rohadt dolog:-((( De megvan! Utána néztem, ez is fent van a neten!

okt. 2. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!