Melyik nyolc csapat jut tovább automatikusan a BL alapszakaszból?
Sztem a kérdező sem tudja, miről beszél. Nézi a BL-t, mert mindenki nézi, akkor ő se maradjon le, mert kirekesztik, de am fogalma sincs a fociról.
A csapból is ez folyt, mi a lebonyolítás és aki ennyi idő után megkérdezi, mi a rendszer, azt vagy nem érdekli a foci és/vagy matematikai-logikai felfogóképessége igen korlátozott...
Habár a törekvésetek leginkább arra irányult, hogy eltitkoljátok az információt és engem meg lefikázzatok, azért csak sikerült választ kapnom:-)) És persze köszönöm!
Ti netán azon emberek közé tartoztok, akiket általánosban minden osztálytársa megvert, és most végre (persze titokban) ócsárolhattok egy 80 éves nyugdíjas bácsit? Nem kellene nektek egy hozzátok illő ellenfél?
A hibát akkor követtem el, amikor összesorsolták azt a kilenc csapatot, akik egymás ellen fognak játszani. Akkor azt hittem, hogy ez egy olyan csoport, amiből négy van (4×9=36). És valóban; az utóbbi hetek információi után megkérdőjeleződött a korábbi beidegződésem - ezt próbáltam tisztázni itt a GYÍK-ban. Most már világos!
Amikor 1967-ben atomfizikából levezettem a Schrödinger egyenletet H-atomra (és jelest kaptam), álmomban sem gondoltam volna, hogy 2024-ben már nem tudom kifejteni a binomiális tételt, amivel az unokámnak akartam pénteken kiszámítani a lottoszelvények számát. Higgyétek el, rohadt dolog:-((( De megvan! Utána néztem, ez is fent van a neten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!